Skiensgruppa inviterer til en artig søndag frisbeegolf og piknik

Skiensgruppa inviterer til en artig søndag frisbeegolf og piknik

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 9. august kl 16.30 møtes vi i Fritidsparken og drar i gang en runde med frisbeegolf. Ta gjerne med konkurranseinstinktet :-) Vi skal hygge oss sammen og spise niste før vi tar en runde i løypa. 

Vi holder på til ca kl 19 og avslutter dagen med å dele ut en overraskelse til alle deltagere!

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Niste, drikke, sitteunderlag/teppe, konkurranseinstinkt og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Kl 16.30 ved hovedinngangen på Fritidsparken i Skien. 

Vi går samlet bort i skogholtet der vi tar en hilserunde, jeg vil fortelle litt om hvem vi er/Enestående familier, hvem vi har aktiviteter for osv. før vi spiser niste/er på piknik. Når nista er spist opp rusler vi bort til start og tar en runde frisbeegolf.

Avslutning: ca kl 19.00 tar vi felles avslutning med utdeling av en overraskelse til alle deltagere.

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Det går buss til oppmøteplassen og er en godt tilgjengelig plass for alle.

Foreslått deltakerpris: Dette er en gratisaktivitet.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig onsdag 5. august. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Kjersti

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Skien 

Informasjon

Dato

9. aug 2020

Klokkeslett

16:30 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Kjersti

Telefonnummer 926 32 205

E- post skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Fritidsparken

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 24. juli
18:00
Slutt: 5. august
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding