Skiensgruppa inviterer til Dyreparken i Kristiansand med buss

sjiraff

Skiensgruppa inviterer til busstur til Dyreparken i Kristiansand

Dagstur med buss tur/retur til Dyreparken lørdag 16. juni

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 16. juni drar vi til Dyreparken i Kristiansand. Bussen går fra NSB Nylende Skien presis kl 7.45, oppmøte kl 7.30. Deretter kjører bussen til NSB Porsgrunn for å hente resten av gjengen, og kjører presis kl 08.00. Oppmøte i Porsgrunn kl. 07.45.

I Dyreparken kan vi leke, bade, se på dyr, se dyra få mat, spise niste og kose oss. Det blir en lang dag, så vi oppfordrer alle til å ha med masse mat, drikke, kanskje et teppe for å ha noe å sitte på og ekstra klær om man blir våt i en karusell/tømmerrenna. Det er mulighet for å leie tralle rett på innsiden for å trille med seg kjølebag, sekker osv. om det er noen som skal ha bruk for det.

Det er mange utsalgssteder for mat, klær, suvenirer og tivoli - og som vanlig oppfordrer vi våre deltagere til å la være å kjøpe med seg ting hjem og bruke penger inne i parken, da det er veldig mange som ikke har mulighet til det blant oss. Ta en ekstra prat med barna hjemme om dette, slik at man slipper den praten underveis når vi er i parken.

Vi reiser med en buss og vi blir 50 stk på tur denne dagen. Ombord i bussen får alle tildelt et sete og som vanlig på busstur må alle sitte stille i sete med beltet festet hele turen og for at familiene som reiser skal få sitte sammen, kan det hende at vi må flytte noen fremover eller bakover - når bussen kommer til Porsgrunn.

Påmeldingen åpner kl 21.00 søndag 22. april. Vi fordeler plassene og sender ut mail til de som har fått plass - mandag 28. mai. Familier fra Skien/Telemark og som ikke har vært med på busstur med oss tidligere - vil bli prioritert.

Ta med:  Niste og drikke til hele dagen, ekstra skift, badetøy/håndkle om dere skal bade.

Oppmøteplass Skien: Nylende/NSB kl 07.30, bussen går presis kl 07.45

                           Porsgrunn: NSB kl 07.45, bussen går presis kl 08.00

SKRIVE I PÅMELDINGEN - HVOR DERE ØNSKER Å KOMMER PÅ!

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det er som vanlig kun anledning til å melde på seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å være på tur med dere!

Vennlig hilsen leder Kjersti

IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

16. juni 2018

Klokkeslett

7:45 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Kjersti

Telefonnummer 926 32 205

E- post skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Dyreparken Kristiansand

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 22. april
21:00
Slutt: 14. juni
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding