Skiensgruppa inviterer til DuVerden i Porsgrunn søndag 10. februar!

DuVerden er sjøfartsmuseum og vitensenter i ett! På vitensenteret er det masse spennende å se og gjøre for både store og små. Her finnes utstillinger og interaktive installasjoner der lek, konkurranse og læring står sentralt. Det er også visning av 3D-film! 

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 10. februar tar vi en tur inn på DuVerden hvor vi oppdager alt det spennende de har der inne. Se gjerne: http://www.du-verden.no/

Oppmøte: Kl 11.00 utenfor inngangen til DuVerden. Her tar vi en liten hilserunde slik at alle får vite hvem vi er sammen med denne dagen:-). Så går vi inn samlet og jeg ordner med inngangsbillettene.

Program: Kl 12 er det visning av 3D-film for dem som vil. Vi låner bursdagsrommet/møterommet deres og spiser vår egen medbrakte matpakke/drikke som alle har med til seg selv. Vi spiser der kl 12.30. Ellers gjør man som man vil og kan være på senteret så lenge man ønsker.

Pris: Dette er et gratis arrangement.

Kiosk: Det er kiosk/kafé på stedet og som vanlig unngår vi å bruke denne da ikke alle familier har like god råd. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det er som vanlig kun anledning til å melde på seg selv og egne barn. Alle påmeldte registreres på ønskeliste. Svar på om du og dine barn har fått plass kommer senest innen fredag 8. februar.

Om du ikke får plass i første omgang så er det likevel en mulighet for at du hører fra oss, f.eks ved sykdomsforfall. Slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes et nytt passord umiddelbart til din epostadresse.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Ser frem til å treffe dere! 

Vennlig hilsen leder Camilla

IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

10. feb 2019

Klokkeslett

11:00 - 13:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Camilla

90 89 41 06

skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Tollbugata 23, 3933 Porsgrunn

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Gratis

Start: 4. februar
22:07
Slutt: 8. februar
19:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding