Skiensgruppa inviterer til Den lille dyrehage i vinterferien!

På Brokelandsheia ligger dyrehagen der vi får oppleve regnskog med frittlevende dyr selv midt i den norske vinteren!

Her kan vi blant annet hilse på krokodiller, lemurer, fisker, fugler, øgler og slanger. 

Se gjerne: http://denlilledyrehage.no

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre, også de med små barn.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Oppmøte: Tirsdag 19. februar kl 11.00 på parkeringsplassen rett utenfor inngangen til Den lille dyrehage. Dere må selv komme dere hit. Her tar vi en liten hilserunde slik at alle vet hvem vi er sammen med denne dagen:)

Program: Dyrehagen har et dagsprogram vi kan være med på og ellers kan vi se rundt som vi ønsker. Vi møtes for å spise lunsj sammen kl 12.30, pizza og drikke er inkludert.

Ta med: Husk at det er varmt i regnskogen innendørs så det kan være lurt å ha noen lette klær med! Det kan også være greit å ha med litt niste til hjemturen om dere har lyst til å være lenge i dyrehagen.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling og handling av suvenirer unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant til leder ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt på. Alternativt kan også pengene vippses. Er prisen mer enn du klarer nå legger du bare mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det er som vanlig kun anledning til å melde på seg selv og egne barn. Alle påmeldte registreres på ønskeliste. Svar på om du og dine barn har fått plass kommer senest innen søndag 17. februar.

Om du ikke får plass i første omgang så er det likevel en mulighet for at du hører fra oss, f.eks. ved sykdomsforfall. Slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes et nytt passord umiddelbart til din epostadresse.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillige ledere Camilla og Cathrine

Informasjon

Dato

19. feb 2019

Klokkeslett

11:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Camilla og Cathrine

908 94 106, 952 11 243 (e kl 17)

skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Brokelandsheia

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 12. februar
21:08
Slutt: 17. februar
17:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding