Skiensgruppa inviterer til Bjørneparken i Flå

Skiensgruppa inviterer til overnattingstur: Bjørneparken i Flå

Aktiviteten passer for familier i alle aldre.

Vi ønsker at familiene som er med oss på denne overnattingsturen har deltatt på et par av våre aktiviteter tidligere, slik at vi kjenner dere litt  :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 4. sept møtes vi ved NSB/Nylende i Skien og drar med felles buss. Kjører over Siljan, Kongsberg osv. Det blir kun av/påstigning i Skien på denne turen. Vi skal hygge oss sammen og lage gode minner. I parken står opplevelsene i kø! Gaupeshow, bli med i reveskogen, bjørneforing, kom tett på ulv, krokodilleland og rovdyrsenter.

Retur søndag 6. sept. ca kl 20.30 v/NSB Nylende/Skien.

Vi skal bo på Thon Hotel. Alle familier får eget rom. 2 hele dager i parken. Frokost lørdag, søndag og middag lørdag spiser vi på hotellet. Ved frokosten lager vi niste til å spise i parken, som vi spiser samlet, et egnet sted. Ta med drikkeflasker til bruk i parken og kanskje en lett dagstursekk.

Mer info om måltider, opplegg i parken og lignende blir sendt til de som får plass, i god tid før avreise.

På denne turen vil vi prioritere deltagerfamilier fra Skien/Telemark som ikke har egen bil og ikke har vært på overnattingstur med oss tidligere. Når deltagere som fyller disse kriteriene har fått plass fyller vi opp plassene så rettferdig som mulig. Deltagende familier på denne turen må ha vært med på en dagsaktivitet før avreise, følg med og bli med på en aktivitet om du/dere er helt nye.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Drikkeflasker, niste til fredag etterm/kveld og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt. Både inne i parken og på hotellet tar vi hensyn til kjøpepresset og benytter oss ikke av restauranter, kjøper suvenirer osv. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Kl 16.40 på NSB/Nylende Skien. Ledere og bussen er lett å få øye på. Hilserunde før vi går inn i bussen, og pga covid restriksjoner er de første plassene bak sjåføren sperret av.

Foreslått deltakerpris: Kr 300,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8013 Bjørneparken

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig fredag 14. august. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Cathrine og Kjersti

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

4. sep - 6. sep 2020

Klokkeslett

16:40 - 20:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Kjersti

Telefonnummer 926 32 205

E- post skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Bjørneparken

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 21. juli
15:00
Slutt: 11. august
19:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding