Skiensgruppa inviterer til besøksdag på Norsjø Ferieland

Skiensgruppa inviterer til besøksdag på Norsjø Ferieland

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for alle familier.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Onsdag 8. juli inviterer vi til besøksdag på Norsjø Ferieland. Vi er en gjeng fra Skiensgruppa som er på teltferie og har du lyst til å komme å se hvordan vi har det, bade og være på stranda sammen med oss, er dere hjertelig velkomne.

Vi fyrer opp grillen der vi har teltene våre kl 18.00, og avslutter besøksdagen etter grillingen.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Grillmat, eventuelt stoler/bord, pledd, niste og drikke til stranda.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Kl 14 ved resepsjon på Norsjø ferieland. Ledere står rett på siden av inngangsdøra, flott om dere kommer presis, da vi gjerne vil bort til stranda for å bade, vi håper nemlig på veldig godt vær, når dere kommer på besøk :-). Her hilser vi på hverandre og går bort til stranda sammen for å møte de andre, som er på teltferie. 

Foreslått deltakerpris: Dette er en gratisaktivitet.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser pga smittevernsregler. Du vil få beskjed pr mail når du får tildelt plass, mandag 29.6.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen Cathrine og Kjersti

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

8. juli 2020

Klokkeslett

14:00 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Kjersti

Telefonnummer 926 32 205

E- post skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Norsjø ferieland

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 18. juni
14:00
Slutt: 28. juni
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding