Skiensgruppa inviterer til bading og pizza i romjula!

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre som liker å bade :-)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 30. desember tar vi turen til Fritidsparken i Skien for å bade og spise pizza.

Vi møtes kl 10.45 innenfor hovedinngangen til Fritidsparken (før man kommer til resepsjonen). Her tar vi en liten hilserunde for å vite hvem vi er sammen med denne dagen:-)

Mat blir det kl. 12.30.

Husk at alle er ansvarlig for egne barn i vann og på land!

Det er kiosk/kafé på stedet og som vanlig unngår vi å bruke denne da ikke alle familier har like god råd. Alle får  pizza, mineralvann og dessert (is), så det burde ikke være nødvendig å handle mer under vårt opphold der. Ta i så fall med niste og drikke til å spise på vei hjem, kanskje noen blir ekstra sultne etter å ha badet i flere timer.

Dette arrangementet har begrenset med plasser og alle påmeldte registreres på ønskeliste. Svar på om du og dine barn har fått plass kommer innen torsdag 27. desember.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Eventuelle allergier registreres også her.  Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det er som vanlig kun anledning til å melde på seg selv og egne barn.

Om du ikke får plass i første omgang så er det likevel en mulighet for at du hører fra oss, f.eks ved sykdomsforfall. Slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes et nytt passord umiddelbart til din epostadresse.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Jeg gleder meg til å treffe dere! 

Vennlig hilsen leder Camilla

IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

30. des 2018

Klokkeslett

10:50 - 14:50

Kontakt aktivitetsansvarlig

Camilla

90 89 41 06

skien@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 19. desember
10:50
Slutt: 26. desember
19:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding