Skiensgruppa inviterer til bading og konsert 17.august

Skiensgruppa inviterer til en ettermiddag/kveld med bading, nistespising, lek og konsert.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 17.august tar vi en tur til Falkum bad. Her koser vi oss med mat og drikke etter eget ønske, bading og lek på grassletta. Kvelden avsluttes med konserter på stevneplassen. Denne kvelden er det Morgan Sulele og the main Level som spiller. Vi blir på Falkum bad til ca kl 18.30 da konsertene starter kl 19. 

Ta med: mat, drikke, badetøy, ball/skeinebrett/catchball/badminton eller annet gøy. 

Oppmøteplass: kl 17 på parkeringa ved Kiwi Falkum, opp mot Falkumlia/Hjalmar Johansens gate. Herfra går vi samlet ned til Falkum bad. Blir du forhindra eller forsinka så er det fint om du gir beskjed tidligst mulig.

Ingen egenandel på dette arrangementet. Husk å vente med karuseller og annet fristende til etter konserten. Da er arrangementet over fra vår side. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Cathrine

IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

17. aug 2018

Klokkeslett

17:00 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Cathrine 

95211243

skien@enestaaendefamilier

Sted

Kiwi Falkum

Pris: 0

Start: 13. august
19:24
Slutt: 16. august
22:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding