Skiensgruppa inviterer til aking og bål kos på fredag kveld, 15. februar

Skiensgruppa inviterer til fredag kveld rundt bålet og aking

Vi aker og koser oss, tenner bål og spiser niste/griller pølser

Flåttenjordet i Porsgrunn fra kl 18.00

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 15. februar møtes vi på Flåttenjordet, i Porsgrunn.

Flåttenjordet ligger rett ved et buss stopp og på toppen av byen, før man kommer til Stridsklev. Er du usikker på hvor dette er så ring meg på vei opp, jeg skal forklare :-)

 

Ta med: akebrett, sklimatte, sitteunderlag, niste/drikke eventuelt pølser og gjerne 3-4 vedkubber til bålet.

Vi tar med litt fredagskos (kjeks o.l.)

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 18 på Flåttenjordet i Porsgrunn. Vi tar en hilserunde rett ved bålplassen før vi aker og koser oss en stund før vi tenner opp bålet, griller/spiser niste. Leder er lett å se med gul vest merket med Enestående Familier. 

Vår foreslåtte deltakerpris: Dette er et gratis arrangement, men vi trenger din påmelding slik at vi vet hvor mange vi skal se etter og kjøpe litt fredagskos til.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Dette er et arrangement der alle får plass så når du melder deg på så får du straks beskjed om at du er meldt på og fått plass.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Kjersti

IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

15. feb 2019

Klokkeslett

18:00 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Kjersti

Telefonnummer 926 32 205

E- post skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Flåtten
Start: 25. januar
12:00
Slutt: 15. februar
16:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding