Skiensgruppa inviterer: Påsketur til Sjøstrand/Kristiansand

Skiensgruppa inviterer til påsketur

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5 års alder og oppover.

Det er sovesal/hovedbygg, og kanskje litt utfordrende for mindre barn å sovne

Skiensgruppa inviterer til påsketur til Sjøstrand/Kristiansand

Hei Vil du være så vennlig å lese all informasjon FØR du melder din interesse da det står mye viktig informasjon her.

Skjærtorsdag 18. april til 1.ste påskedag, søndag 21. april drar vi til Sjøstrand leirsted. Alle kjører egen privatbil. Mulig vi tar turen videre til Kristiansand dyrepark underveis i oppholdet, men info angående det kommer i tilfelle senere.

Vi har gleden av å invitere familier i Telemark med på påsketur til koselige Sjøstrand i skjærgården utenfor Kristiansand. Vi vil prioritere familier fra Telemark og de som ikke var med til Sjøstrand, sist vi var der.

Alternativ til sovesal er at man pakker med seg telt og alt man behøver for å sove ute i påsken, og sover på gressplen ved siden av hovedhuset. Det er en stor gressplen der det er god mulighet for å sette opp 4-5 telt.

Denne aktiviteten passer for familier med barn fra 5 år og oppover. Har du yngre barn vil det komme andre aktiviteter senere som du kan melde deg og dine på.

Alle tar med mat og drikke til hele oppholdet. Felles snacks og middag torsdag, fredag og lørdag ordner vi, samt påskeegg til alle barna. Av hensyn til fellesskapet så ønsker vi ikke at noen har med eget godteri/snack. Alle må hjelpe til med matlaging og opprydding. 2 store rom/sovesal med køyesenger.

Nærmere info vil bli sendt til de som får plass på turen.

Det vil være regler knyttet til bading på stedet.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 150,- pr person/max 500 pr familie. Betales gjerne pr vipps 926 32 205 eller kontant til leder ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt om du ønsker det. Er prisen mer enn du klarer  nå legger du bare mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Etter påmelding til ønskelisten vil vi foreta en skjønnsmessig tildeling av plasser til denne aktiviteten. Alle som har meldt sin interesse til denne aktiviteten får mail fra oss, enten om de får plass eller ikke. Denne mailen vil komme 18. mars.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Kjersti og Cathrine

IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

18. april - 21. april 2019

Klokkeslett

14:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Kjersti

Telefonnummer 926 32 205

E- post skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Sjøstrand

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 22. februar
20:00
Slutt: 10. april
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding