Skiensgruppa innviterer til bowling og mat 21.februar

Skiensgruppa utfordrer konkurranseinstinktet på bowlinga i Porsgrunn.

Her er du velkommen om du er nybegynner eller mer erfaren. Vi avslutter med en tur på Nan Wan garden.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Onsdag 21.februar tar vi turen til Porsgrunn for utfordre oss selv på bowlingbanen på Down town.

Vi møtes kl 13:45 oppe på bowlinga. Her har vi spilletid fra kl 14-15:30. Etterpå går vi bort til Nan Wan garden og hygger oss med litt mat og drikke (velges fritt fra lunch menyen).

Det er enkel kiosk på bowlinga. Vi unngår å bruke denne da ikke alle familier har like god råd . Alle får jo også mat/drikke etter endt spilletid.

Dette arrangementet har begrenset med plasser og alle påmeldte registreres på ønskeliste. Svar på om du og dine barn har fått plass kommer mandag kveld. 

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Om du ikke får plass i første omgang så er det likevel men mulighet at hører du fra oss, f.eks ved sykdomsforfall. Slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes et nytt passord umiddelbart til din epostadresse.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Jeg gleder meg til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Cathrine

IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

21. feb 2018

Klokkeslett

13:45 - 16:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Cathrine Herrefos

95211243 (17-21)

skien@@enestaaendefamilier.no

Sted

Kulltangveien 70

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 14. februar
8:00
Slutt: 20. februar
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding