Se aktiviteter

Velkommen til Enestående familier Bø i Telemark!

Enestående familier i Bø startet opp sommeren 2015.

Siden vår frivillige leder nå har flyttet, arrangeres det ingen aktiviteter av Bøgruppa. Du er imidlertid velkommen til å melde din interesse på Skiensgruppas aktiviteter om du ønsker det :)

Her kan du lese hva vi tenker skal til for å bli frivillig leder hos oss.

Vi sender alltid ut epost-invitasjon i forkant av hver aktivitet. Står du ikke allerede på vår epost-liste, kan du registrere deg via fanen øverst på denne siden.  Slik registrering er enkel, gratis og helt uforpliktende og vi holder listene for oss selv. Over 100 familier mottar nå slike invitasjoner fra Bøgruppa. Hvis du ikke lenger ønsker invitasjoner fra oss, trykker du bare på «Ikke send meg flere invitasjoner» nederst i en av epostene fra oss. Enkelt og greit.

I Enestående familier avlyses aldri aktiviteter. Men det kan skje at vi hiver oss rundt og gjør noe annet enn det som var planlagt, for eksempel om det mangler snø når vi skal ha akedag eller om værmeldinga viser at det ganske sikkert vil bøtte ned akkurat den dagen vi har tenkt oss på stranda. Alle påmeldte vil da få beskjed via epost.

Enestående familier er et aktivitetstilbud til deg som ofte er alene med barn eller av en eller annen grunn opplever deg litt alene i foreldrerollen. Hos oss møter du foreldre og barn i alle aldersgrupper og i mange ulike livssituasjoner. Felles for oss alle er at vi har lyst til å bli bedre kjent med andre voksne og med de mulighetene nærmiljøet gir oss for aktiviteter med barna våre. Alle våre aktiviteter er selvfølgelig helt alkoholfrie, til glede for voksne og barn.

Ta gjerne en titt på Facebooksiden til Enestående familier. Der vil du finne masse bilder og hilsener og slikt etter aktiviteter. Mange som er med i gruppa vil du finne igjen som tilhengere på Facebook. Kanskje oppdager du at du allerede kjenner noen av oss fra før? Du kan være med oss selv om du ikke bor i Bø og selv om du ikke kjenner noen fra før. De aller fleste av oss kjente ingen andre da vi ble med på den første aktiviteten.

Har du spørsmål, forslag til aktiviteter eller kanskje du har lyst til å bli med på neste lederkurs for nye frivillige ledere fra hele landet? Da vil vi gjerne høre fra deg :)

Vi gleder oss til å bli kjent med deg og dine!

Vennlig hilsen IOGTs Enestående familier Bø

bo@enestaaendefamilier.no

Kontakt oss

Lokale ledere:

For tiden ingen. Ta kontakt om du kan tenke deg å bli frivillig leder her.

Nasjonal leder i IOGTs Enestående familier:

Trude R. Sletteberg 976 14 519 ef@iogt.no

Kommende aktiviteter