Tromsøgruppa inviterer: Fjæretur med bål ved Tusseladden friluftsbarnehage

Tromsøgruppa gjør noe de aldri har gjort før - blir du med du også?

Nevenyttige og folk med ti tommeltotter er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 3 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 19. mai kl 12.00 møter vi opp ved Tusseladden friluftsbarnehage på Kvaløysletta. Her ordner vi til felles bål med mulighet for grilling og ekspedisjoner i fjæra og naturen rundt oss.

Ta med: Godt humør og gjerne noe enkel grillmat (pølser med lompe/brød) hvis du har. Klær og sko som tåler å være ute i nærheten av vann, og har du bøtte og spade, og en pose til å plukke stein og skjell så er vi godt rustet. Har du en termos med noe varmt å drikke så kan det være lurt. Vi tar med noe saft og vann, samt noe enkel grillmat.

Kiosk/godteri: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet - og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at store mengder godteri unngås. Har man med noe turgodteri og frukt så oppfordres det til at man legger det ut slik at alle kan smake, og vi gjør dette felles. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 12.00 ved Tusseladden friluftsbarnehage. Lederne er lette å få øye på i sine røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen. Vi hilser på hverandre felles i starten rundt bålet/inni lavvoen før barna får kose seg ute i den flotte naturen og fjæra rett ved.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 0,-

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Gunnar

IOGTs Enestående familier Tromsø

Informasjon

Dato

19. mai 2019

Klokkeslett

12:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Gunnar

Telefonnummer: 405 13 810

E- post: tromsoe@enestaaendefamilier.no

Sted

Tusseladden friluftsbarnehage

Pris: 0

Start: 20. februar
23:13
Slutt: 16. mai
23:59

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding