Tromsøgruppa inviterer: Aketur ved akebakken i Kroken, ved Kroken kirke

Tromsøgruppa gjør noe de aldri har gjort før - blir du med du også?

Nevenyttige og folk med ti tommeltotter er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 3 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 30.mars møter vi opp ved parkeringsplassen ved Kroken kirke og går samlet opp til akebakken. Her koser vi oss med aking i snøen, og litt medbragt å bite i. Vi fyrer også opp bål, slik at vi kan varme oss rundt bålet med noe grillmat.

Ta med: Akebrett og godt humør - og gjerne noe å grille på bålet. Veldig greit om alle holder seg til pølser og brød/lompe slik at det ikke blir noe stor forskjell på hvem som tar med hva. Vi tar også med litt ekstra saft og pølser/lompe/brød.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at store mengder godteri unngås. Hvis man tar med noe turgodteri er det flott om alle deler med alle. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Toalett: Kroken kirke har denne dagen åpen formiddagscafé for barn og andre – og vi får lov til å benytte toalettene her hvis det skulle være behov for dette også.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 12.00 på parkeringsplassen til Kroken kirke. Lederne er lette å få øye på i sine røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen. Her hilser vi på hverandre og så går vi av gårde i samlet flokk. Akebakken er ca. 10-15 min unna.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en blå tekst på skjermen din om du er påmeldt. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Gunnar

IOGTs Enestående familier Tromsø

Informasjon

Dato

30. mars 2019

Klokkeslett

12:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Gunnar

Telefonnummer: 405 13 810

E- post: tromsoe@enestaaendefamilier.no

Sted

Kroken kirke

Pris: 0

Start: 20. februar
21:25
Slutt: 28. mars
23:59

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding