Tronheimsgruppa inviterer til Høyt og Lavt søndag 21. juli fra kl 9.50

Trondheimsgruppa legger igjen høydeskrekken hjemme - og inviterer til en actionfylt dag i klatreparken  søndag 21 juli fra kl 9.50

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Parken åpner kl 10, og da det kommer til å være stort trykk i parken møtes vi på parkeringsplassen senest kl 9.50 for å rekke å hilse på hverandre før vi går inn. De som ikke er kommet til da, rekker ikke å være med inn. 

Vi krysser fingrer og tær for at sommeren har kommet for å bli hos oss en liten stund, og at vi også denne søndagen får et solgløtt.

Vi er i parken fra kl 10 til kl 14, og vi spiser felles lunsj ca kl 12. Du er selvfølgelig hjertelig velkommen til å bli i parken så lenge du vil etter selve aktivteten er avsluttet.

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre. Dog er det et krav at man må være minst 80 cm for å klatre de minste løypene.

Foreslått egenandel er kr 100 pr familie som vippses (helst vipps) leder eller betales kontant ved oppmøte. Er dette alikevel for mye, bare ta kontakt så ordner vi det.

Ta med: klær etter vær, sitteunderlag, klatrehansker om du har (kan kjøpes billig på Biltema) evt skinnhansker, kald drikke - evt varm drikke og matpakke.

Dette er et ønskelistearrangement, som fungere slik at man skriver seg på ønskeliste og de som får plass får beskjed på epost.

Plasser vil bli fordelt så rettferdig som mulig innen torsdag.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gleder oss og vi håper dere vil være med å tilbringe søndagen sammen med oss.

Hilsen leder for dagen

Lill

IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

21. juli 2019

Klokkeslett

9:50 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer  920 50 920

E- post trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Høyt og lavt rotvoll

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100 pr familie

Start: 12. juli
10:11
Slutt: 20. juli
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding