Tronheimsgruppa inviterer til Høyt og Lavt lørdag 4 juli 2020 Kl: 11.45

Trondheimsgruppa legger igjen høydeskrekken hjemme - og inviterer til en actionfylt dag i klatreparken lørdag 4 juli kl:11.45

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Parken har åpent, men har begrenset kapasitet og begrenset innslipp så det er viktig at alle kommer til tiden slik at vi får hilst på hverandre samt hentet utstyret før vi går inn de som ikke har kommet til da rekker ikke å være med inn.

Vi krysser fingrer og tær for at sommeren står oss bi en liten stund, og at vi også denne søndagen får et solgløtt.

Vi er i parken fra kl 11.45 til ca 15.00, og vi spiser felles lunsj ca kl 13.30. Du er selvfølgelig hjertelig velkommen til å bli i parken så lenge du vil etter selve aktivteten er avsluttet.

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre. Dog er det et krav at man må være minst 80 cm for å klatre de minste løypene.

Foreslått egenandel er kr 100 pr familie som vippses til #554169 og merkes "8019 Høyt og lavt" eller betales kontant ved oppmøte. Er dette alikevel for mye, bare ta kontakt så ordner vi det.

Ta med: klær etter vær, sitteunderlag, klatrehansker om du har (kan kjøpes billig på Biltema) evt skinnhansker, kald drikke - evt varm drikke og matpakke så tar vi med noe snacks.

Dette er et ønskelistearrangement, som fungere slik at man skriver seg på ønskeliste og de som får plass får beskjed på epost.

Plasser vil bli fordelt så rettferdig som mulig innen torsdag kveld.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Christian og Laila

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

4. juli 2020

Klokkeslett

11:45 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Christian Strømstad

46639432

trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Høyt og lavt trondheim

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 29. juni
16:40
Slutt: 2. juli
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding