Trondjheimsgruppa inviterer til gåtur i bymarka Lørdag 13.10.18 kl: 12.15

Trondheimsgruppa går tur i fine høstfarger i bymarka.
Turen går fra Parkeringsplassen nedenfor skistua og inn til Elgsethytta.
Turen går på grusvei og passer for de som klarer å gå totalt 6km på grusvei (ca 7-8 år)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 13. oktober møtes vi på parkeringplassen Kl: 12.15 ved vintervannet i bymarka ( den siste parkeringplassen før skistua ) og rusler en tur til Elgsethytta.
På Elgsethytta kjøper vi en kopp kakao til barna og en kopp kaffe til de voksne og nyter matpakken vi selv har med oss hjemmefra.

Ta med: Gode sko og klær etter været. Det er pr onsdag meldt om 17c, opphold, men litt vind så vindtett er lurt.
Husk også å bruk gode sko og husk ryggsekk og kanskje solbriller om vi er heldige :)

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at all kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og misunnelige. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 12 på parkeringsplassen ved vintervannet
Buss nr 10 går fra Kongens gate K1 i sentrum klokken 11.50 og ankommer ca 12.15 (vi venter naturligvis om du er et par min forsinket pga buss, men gi beskjed så vi vet at vi må vente) :)

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder din interesse. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene og at den som sitter på deler på drivstoffutgiftene. En forutsetning for å få skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Dette er en gratis-aktivitet hvor vi vektlegger det sosiale sammen med den gode gåturen :)

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).
Dette er et såkalt førstemann til mølla aktivitet så her er det bare å bli med :)

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Trond og Nils

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

10. okt 2017

Klokkeslett

22:01 - 22:01

Kontakt aktivitetsansvarlig

Christian Strømstad

46639432

trondheim@enestaaendefamilier.no

Antall plasser: 25 Gjenværende: 25

Pris: 0

Start: 10. oktober
22:01
Slutt: 10. oktober
22:01

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding