Trondheimsruppa inviterer til FAMILIEKONSERT i Olavshallen lørdag 8 februar kl 1230

Trondheimsgruppa ønsker å invitere til en familiekonsert i Olavshallen lørdag 8. februar. Konserten er beregnet for barn og varer i ca en time. Før konserten er barna invitert til å komme bak kulissene og få prøve å spille på de ulike instrumentene, være dirigent, eller til og med lage din egen sang!

Under konserten blir vi kjent med Bismarck, men hvem  er han egentlig? Det får vi vite etterhvert.... Det blir litt tull og tøys og knall og fall. Barn fra kulturskolen kommer også til å opptre.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 3 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Dette er et gratisarrangement.

Vi møtes inne i Olavshallen første etasje ved hovedinngangen. Oppmøte er kl 1230. Selve Konserten starter kl 1400, og varer ca en time. Vi samles ca kl 1330 og spiser matpakken og prater og koser oss før vi går inn og finner plassene våre inne i salen kl 1350.

 

Ta med: Matpakke og drikkeflasker, og evt kaffe på termos for den som vil, og ikke minst masse godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres ALLE voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Kl 1230 inne ved hovedinngangen 1.etj.  Vi vil ha med oss en rød sekk som det står Enestående foreldre på. Her hilser vi på hverandre, før vi går bak kulissene. 

 

Foreslått deltakerpris:  ingen

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig fredag 7. februar.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Cathrine og Galawezh

frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

8. feb 2020

Klokkeslett

12:30 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Cathrine

Telefonnummer 91373325

E- post 

Sted

Olavshallen trondheim

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 4. februar
23:17
Slutt: 7. februar
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding