Trondheimsgruppa invitrerer til Juba Juba festivalen 02.06.18 Kl: 11.00 - 14.00

Trondheimsgruppa er i siget og med det tar vi turen til juba juba og har det gøy der
Dette er en festival for barn så dette passer for alle.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 2 juni krysser vi fingre og tær for godt vær for kl: 11.00 møtes vi utenfor inngangen i festningsparken og går samlet inn på festivalen.
Som alltid gjelder det å møte opp til riktig tid så du ikke mister plassen din.
Siden dette er et så stort utearrangement så sier vi at alle må ta med seg matpakke og drikke selv, samt riktige klær for dagen så kan det hende vi får ordnet med litt snacks i tillegg. Det kan være lurt å ha med en liten sekk denne dagen.

Opplegget blir som følger: Vi møtes 11 og går samlet inn, men etter det vil nok mange gjøre masse forskjellige ting så vi sprer oss også samles vi igjen på en utvalgt plass vi finner når vi har kommet inn, møtes og spiser litt sammen ca:13.00

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 100,- pr familie. Betales aller helst på vipps til tlf: 46639432 så slipper leder å gå med mye kontanter. Har du derimot kun kontanter så går det også greit. Synes du prisen er litt mer enn du kan betale så gir du bare beskjed om det. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Informasjon:
Når enestående familier møtes, er det viktig at man snakker med barna på forhånd - slik at alle er innstilt på å få det som blir gitt av oss. Det er ikke ønskelig at noen kjøper noe til egne barn i kiosken, dette for å hindre kjøpepress hos de som ellers ikke har mulighet til å kjøpe dette. Derfor er det på slike tilstelninger ikke anledning til å kjøpe noe selv, men smak gjerne på det som serveres av smaksprøver :)

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Dette er et ønskelistearrangement som fungerer slik at man automatisk kommer på ønskelista ved påmelding. Tildeling av plasser vil gjøres så rettferdig som mulig torsdag mai.

Med hilsen ledere for dagen

Christian og Cathalina

Ta med godt humør og klær etter vær.

Informasjon

Dato

24. mai 2017

Klokkeslett

22:07 - 22:07

Kontakt aktivitetsansvarlig

Christian og Cathalina

46639432, 40058913

trondheim@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 24. mai
22:07
Slutt: 24. mai
22:07

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding