Trondheimsgruppa inviterer til Vitensenteret med 360 kinovisning 10.05.18 Kl:11.30 - 14.00

Trondheimsgruppa inviterer til Vitensenteret med visning av 360graders film i planetariet.
På vitensenteret er det masse spennende for både store og små.
Visningen av filmen "to space and back" er anbefalt til 10år og oppover, men velger å sette alder på denne aktiviteten til 7år siden det er så stor variasjon i ting å gjøre på senteret utenom planetariet også.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.
Torsdag 10 mai kl:11.30 tar vi en tur inn på vitensenteret hvor vi oppdager alt det spennende de har der inne samt at vi ser en film inne i planetariet Kl:12.00
Planetariet er en 360 graders kino hvor hele taket er formet som en kule og at filmen vises opp i taket som igjen gir en utrolig følelse av å være midt i det hele.
Vi låner matpakkerommet deres og spiser vår egen medbrakte matpakke/drikke som alle har med til seg selv.
Vi møtes foran inngangen til vitensenteret og tar en presentasjonsrunde for å ønske evt nye familier velkommen med oss før vi går inn samlet så ordner vi med inngangen og billettene til planetariet.

Vår foreslåtte deltakerpris denne gangen er 30kr pr familie og aller helst vippses til Christian på 46639432 så slipper jeg å gå med så masse mynter på meg.
Har du ikke vipps så tar jeg selvsagt mynter og har du ikke mulighet til å betale egenandel så gir du meg en melding på det.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Ser frem til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Christian

IOGTs Enestående familier Sandefjord

Informasjon

Dato

10. mai 2018

Klokkeslett

11:30 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Christian

46639432

trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Kongensgate 1, trondheim

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 7. mai
21:00
Slutt: 9. mai
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding