Trondheimsgruppa inviterer til ungdomskino lørdag 18. mai fra kl 15.30

Trondheimsgruppa inviterer til ungdomsfilm

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Trondheimsgruppa inviterer til langfilmen Avengers - End game førstkommende lørdag fra kl 15.30

Vi møter opp på Batteriet kl 15.30 - der vi tar en kopp kaffe / kakao og spiser en muffins eller noe før vi går videre til Prinsen kino der det er filmen starter kl 17. Jeg gjør oppmerksom på at det er en film som varer i rundt 3 timer, så det er greit å ta med seg en frukt og en flaske med vann. Ungdommene får en liten popcornmeny på kinoen, men fremdeles vil dette være for lite drikke til en så lang film. De voksne anbefaler jeg at tar med en termokopp med kaffe/te samt en frukt eller 2 og en flaske vann.

Denne filmen skal være særdeles spennende og vi gleder oss til å se den. 

Aktiviteten passer for de som har barn fra 11 års alder og oppover

Ta med: Godt med drikke til en så lang film, samt en frukt eller noe annet å bite i

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 15.30 på Batteriet

Foreslått deltakerpris: Kr 100 pr familie som vippses leder. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Konvolutt kan godt benyttes ved ønske om å anonymisere betalingen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Lill Yvonne

IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

18. mai 2019

Klokkeslett

15:30 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer  920 50 920

E- post  lill-yvonne@hotmail.com

Sted

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 15. mai
9:52
Slutt: 17. mai
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding