Trondheimsgruppa inviterer til tur til Elgsethytta søndag 26. mai

Bli med å gå "Til topps 2019!"

Søndag tar vi turen til Elgsethytta, som er en av 7 turmål vi kommer til å sette opp denne sommeren. 

Bli med og opplev den flotte naturen vi har i Trondheim sammen med oss :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

 

Denne sommeren har vi som mål og fullføre Trondhjems Turistforenings «Til topps 2019» Turen til Elgsethytta er det første av 7 turmål vi kommer til å sette opp innen 15. oktober.  

Les mer om «Til topps 2019» her: https://www.tt.no/til-topps/

Man behøver selvfølgelig ikke å melde seg på alle 7 turene, men bli med på de dere har lyst til! Vi tar en tur av gangen og gleder oss til å bli bedre kjent med turmulighetene i byen vår.

Søndag 26. mai møtes vi kl. 10.45 ved karttavlen på parkeringsplassen i Henriksåsen, (siste parkeringen på venstre side før man kommer til Skistua)

Derfra går vi utover til Elgsethytta. Turen til hytta går på grusvei og er ca. 3,5 km hver vei. Ta på gode sko, og klær etter været.

Alle tar med egen matpakke og drikke til turen, så stiller vi med noe turgodt til alle.

 

Ta med: Matpakke, varm og kald drikke, gode sko og klær etter været.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 10.45 på parkeringsplassen i Henriksåsen ved karttavlen. Her hilser vi på hverandre før vi begynner å gå til Elgsethytta.

Adkomst: Buss nr. 10 går fra Kongens gt. K1 kl. 10.20 og opp til Skistua. Inntil 4 barn er gratis på buss i følge med betalende voksen.

Med bil følger du Fjellseterveien opp mot Skistua. Henriksåsen er den siste parkeringsplassen på venstre side før du kommer til Skistua. 

Foreslått deltakerpris: Dette er et gratisarrangement.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

 

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Laila og Christian

IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

26. mai 2019

Klokkeslett

10:45 - 13:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Laila 

Telefonnummer 92222405

E- post Trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Henriksåsen
Start: 20. mai
20:00
Slutt: 25. mai
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding