Trondheimsgruppa inviterer til Trondheim Bilbane Center lørdag 19. oktober kl 12-15

Trondheimsgruppa gjør noe de aldri har gjort før -blir du med du også?

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5 års alder.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 19 oktober drar vi til Trondheim Bilbane Center. Trondheim Bilbane Center tilbyr en original og spennende aktivitet, bilbanekjøring på Norges største bilbaneanlegg. Bilbanekjøring er en aktivitet som alle kan delta i og som alle kan mestre. Det finnes aldri et dårlig tidspunkt for bilbanekjøring. 

Vi holder på en par tre timers tid og er ferdige senest i 15 tiden.

Det blir servert kaffe og saft samt pølser. 

Ta med: Godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen som blir skuffet og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Kl 12 presis da vi vil få opplæring på stedet.

Her finner du oss

Klikk på kartet for større bilde

Adresse; Ingvald Ystgaards veg 13A i kjelleren på en brun stor bygning tilhørende Allskog.  Bygget vises godt fra E6 - Tunga. 

Med bil
Kjør E6 mot Tunga-krysset. Om du kommer fra NORD tar du avkjøringsrampen som leder til Statoil stasjonen og fortsetter til høyre i rundkjøringen ved Burger King slik at du passerer over bruen som går over E6. Ta så til venstre i neste rundkjøring og du er da kommet til  Ingvald Ystgaards vei, hvor det er 400m til du til slutt skal ta ned til venstre.Bilbanecenteret holder da til i en stort brun bygning rett frem, som tilhører Allskog.

Kommer du fra SØR er du på rett side av E6 og tar første til høyre etter avkjøringsrampen for så å følge anvisningen til venstre i rundkjøringen som kommer etter 100m, beskrevet ovenfor.
Med buss(AtB)
Ta buss nummer 10 eller 12 og gå av ved holdeplassen Tunga kretsfengsel.

Buss nr 10 går fra Prinsensgate P2 kl 11.24 og er på Tunga kretsfengsel kl 11.45. Det tar ca 2 minutter å gå til lokalet.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr familie. Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8019 bilbane

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Christian og Cathalina 

IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

19. okt 2019

Klokkeslett

12:00 - 14:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Cathalina

Telefonnummer 40058913

E- post tondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Ingvald Ystgaards veg 13A

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 pr.familie

Start: 16. oktober
17:00
Slutt: 18. oktober
8:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding