Trondheimsgruppa inviterer til tidenes rockeopera - Jesus Christ Superstar 28 februar fra kl 17.30

Plasser er nå fordelt, men dere kan fortsatt melde interesse ved å sette dere på ønskelisten - og dersom noe skulle bli ledig vil vi ta kontakt.

Tidenes rockeopera settes opp på Trøndelag teater, og det må vi definitivt få med oss.

Jesus, Judas og Maria ­Magdalena. ­Pasjon, vennskap og idoldyrking. ­Justismord, fornektelse og mirakler. Et drama du ikke har sett maken til.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse:

Trondheim- og Steinkjergruppa er stolt av å kunne inviterer til en av de største musikals som er laget noensinne.

Jesus Christ Superstar handler om Jesus som søker tilhørighet, vennenes støtte og massenes bekreftelse, og som gjennom sin person skaper frykt og fasinasjon med sin tro.

Både de fra Trondheim og Steinkjer møtes kl 17.30 ved krysset Munkegata og Erling skakkesgata ved statuen Hunnen og kalven.  Vi drar å tar en enkel matbit først, og drar deretter bort til Trøndelag teater i fellesskap der forestillingen begynner kl 19.30

Dette er et heftig stykke med mye rock og høy musikk. Absolutt nedre aldersgrense på denne aktiviteten er derfor satt til 12 år, og det er ikke anbefalt for yngre barn. 

Ta med: Drikkeflasker og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen som blir skuffet og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8019 - Jesus Christ Superstar

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig innen 29 januar. De som  ikke har økonomi til å ordne med teaterbilletter selv, vil bli prioritert.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss!

Vennlig hilsen frivillig leder Lill

IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

28. feb 2020

Klokkeslett

17:30 - 21:31

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer  920 50 920

E- post  trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Munkegata, Trondheim

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 7. januar
23:31
Slutt: 25. februar
23:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding