Trondheimsgruppa inviterer til Teaterstykket Den hemmelige hagen 14.desember kl 13.30

Da Trøndelag teater avlyste oppsetningen 9. november - er denne aktiviteten flyttet til 14. desember

Trondheimsgruppa inviterer til Trøndelag teaters barneoppsetning: Den hemmelige hagen.

Stykket har fått mange gode tilbakemeldinger, så vi gleder oss skikkelig kjemepemye masse og litt til enda mer...

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

 

Lørdag 14.desember møtes vi over en kopp kaffe/ kakao først kl 13.30, for å ta en prat å bli litt bedre kjent. Deretter drar vi i samlet flokk bort til Trøndelag teater for å se dette flotte teaterstykket. Du kan lese mer om teaterstykket her

Selve stykket begynner 15.30 og varer i 2 timer + 20 minutter med pause, så ta gjerne med kaffe eller te på termokopp og noe å drikke til barna.

Prioritering: Vi gjør oppmerksom på at plasser er fordelt allerede. Du og dine kan fremdeles melde dere på, men vil da stå på ønskeliste i tilfelle noen ikke kan bruke plassene likevel. En slik hyggelig meldig kan komme frem til dagen før teaterforestillingen går av stabelen, så vet du det. På denne forestillingen vil vi se i sammenheng denne oppsetningen (Den hemmelige hagen) og Julevoll, som vi har den 10. desember - samt Jesus Christ Superstar som vi har 28 februar 2020 (dette er en ren ungdomsforestilling med 12 års aldersgrense).  I påmeldingen din så må du skrive noe om hvilke av disse 3 teaterstykkene du helst vil se, dersom du vurderer å melde deg på noen av disse andre stykkene. Vi vil også prioritere de vi vet ikke har mulighet til teater pga økonomi (på alle 3 oppsetninger nevnt over).

Aktiviteten passer for familier med barn fra 6-7 års alder og oppover.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen som blir skuffet og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Kl 13.30 foran Vår Frue kirke. De som ikke er her til avtalt tid mister sine plasser.

Foreslått deltakerpris: Kr 50 pr person. Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8019 - teater.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Christian og Lill

IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

14. des 2019

Klokkeslett

13:30 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn  Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer  920 50 920 

E- post trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Vår Frue kirke

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 pr person

Start: 5. oktober
11:43
Slutt: 10. desember
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding