Trondheimsgruppa inviterer til svømming og grilling på Munkholmen fredag 2.august fra kl 11.40

Trondheimsgruppa inviterer til svømming og grilling på Munkholmen

Trondheimsgruppa inviterer til bading, lek og avslapning på Munkholmen førstkommende fredag. Vi tar båten ut og nyter dagen på Munkholmen. Yr.no sier at været blir bra, og kanskje vi skal våge å tro på det i disse godværsdager. Vi drar med båten som går kl 12, og da er oppmøte senest kl 11.40 på Ravnkloa. Vi tar med en parasoll, men ta gjerne med om du har også. Vi tar med bærbare griller og noe enkel grillmat. Vi får se hvor mange som blir med, men om vi blir en del så kanskje leder spør om dere kan ta med en enkel salat, potetsalat eller lignende pga plassproblemer.  Vi blir på Munkhomen til 15.30 båten. Dersom du ønsker å være lenger - er du selvfølgelig velkommen til det. Siste båt går ca kl 18.  Alle hjelper  litt til under matlagingen.

Aktiviteten er gratis, og passer for familier med barn i alle aldre. Alle har ansvar for egne barn, så er ikke barnet svømmedyktig - ta med redningsvest eller flyteringer.

Dette er et førstemann til mølla arrangement, så det er bare å melde seg på om du vil bli med.

Ta med: Drikkeflasker (mye), badetøy, hånduker, evt flyteelementer, ballspill om dere har og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: .kl 11.40 i Ravnkloa. Her er det viktig å være presis, for leder må rekke å kjøpe billetter og vi må komme oss ombord i båten. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beslKkjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Lill Yvonne

IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

2. aug 2019

Klokkeslett

11:40 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn  Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer   920 50 920

E- post trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Munkholmen

Antall plasser: 20 Gjenværende: 0

Akkurat nå er det fullt. Meld gjerne din interesse likevel, da vil du høre fra oss så fort vi kan tilby plass.

Pris: 0

Start: 29. juli
15:46
Slutt: 1. august
0:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding