Trondheimsgruppa inviterer til Sverresborg folkemuseum søndag 8. desember fra kl 12

Trondheimsgruppa inviterer til koselig førjulsaktivitet søndag 8 desember fra kl 12

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

På Sverresborg er det mye å oppleve nå i førjulstia. Det blir fletting av julekurv, så går vi å ser oss litt rundt på Sverresborg - og vi spiser medbrakt matpakke inne. Vi tar med pulverkaffe, kakao og yoghurt. Dere tar med enkel matpakke, drikke og varmt vann på termos.

Aktiviteten varer fra kl 12-14, men du er hjertelig velkommen til å vandre rundt på Sverresborg etter den tid. Det er mye å se, og en hel del som skjer rundt omkring på museet.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen som blir skuffet og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Kl 12 på Sverresborg

Aktiviteten er gratis og dette passer for familier med barn i alle aldre.

Påmelding: Dette er et førstemann til mølla aktivitet, så du ser med det samme om du har fått plass - eller er satt på ønskelista.

 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss!

Vennlig hilsen frivillig leder Lill og Julia

IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

8. des 2019

Klokkeslett

12:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer 920 50 920

E- post trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Sverresborg museum

Antall plasser: 20 Gjenværende: 14

Pris: 0

Start: 5. desember
10:00
Slutt: 9. desember
22:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding