Trondheimsgruppa inviterer til Sushi og kino - søndag 23. februar fra kl 16.15

Trondheimsgruppa sjekker ut konseptet Sot og Sabrura på torget, med påfølgende kino

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Trondheimsgruppa avslutter vinterferien på Sot og Sabrura på Trondheim torg, og drar etterpå å ser filmen: Call of the Wild. 

Sot og Sabrura er jo kjempelurt, da de barna som ikke liker sushi kan få barneburger fra Sot. De som vil ha sushibuffet tar det, og de som vil ha burger får det. Alle drikker vann til maten. Vi gleder oss til å sjekke ut dette, da vi aldri har vært her før. Etterpå drar vi til kinoen for å se Call of the Wild. Dette blir en super avslutning på vinterferien og vi gleder oss kjempemye.

Oppmøte: Torvet scene kl 16.15. Her møtes vi og hilser på hverandre før vi går inn. Alle mobiltelefoner legges i lommer eller vesker og er der under aktiviteten. Dette gjelder også barna.  De som ikke er kommet til hilserunden har ikke anledning til å komme senere.

Aktiviteten: Passer for familier med barn fra 7-8 års alder og oppover. Filmen er på engelsk.

Ta med: Drikkeflasker til kinoen og evt termokopp med kaffe/ te og godt humør! 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres ALLE voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Foreslått deltakerpris: Kr 100 pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8019 - sushi og kino

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig innen torsdag. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Cathrine

frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

23. feb 2020

Klokkeslett

16:15 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn  Cathrine

Telefonnummer  91373325

E- post 

Sted

Trondheim torg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 18. februar
12:00
Slutt: 22. februar
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding