Trondheimsgruppa inviterer til sommerteateret på Munkholmen: Mio min Mio - fredag 29. juni

Det er med glede Trondheimsgruppa kan invitere til årets oppsetning av Mio min Mio på Munkholmen i år. Dette er siste spilledag, og stykket har gått for fulle hus siden det ble satt opp for noen uker siden.

Vi har klart å sikre oss noen billetter, og gleder oss helt vilt mye til å dra å se dette storslåtte stykket

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Da vi kjenner trønderværet som til tider kan være særdeles vanskelig å planlegge etter, har vi to forskjellige planer for dagen:

1: Dersom været blir fint, tar vi 15 båten fra Ravnkloa og griller og bader før vi drar på teaterstykket (men det ser ikke ut som været holder til denne plan 1 - men vi holder motet oppe og håper på det beste)

2: Dersom det blir oppholdsvær men kaldt, så tar vi 16  båten fra Ravnkloa til Munkholmen og griller + muligens fisker litt før teaterstykket starter.

De som får plass vil få nærmere beskjed om hvordan det blir dagen i forveien.

Uansett må klær etter vær pakkes, samt gjerne en regnponcho og noe varme klær til kvelden. Sitteunderlag må også være med, samt både kald og varm drikke.

Vi ordner med griller og mat.

Teaterstykket starter kl 18.30 - og vi er nok ikke tilbake i byen før klokka er nærmere 21. 

Om teaterstykket: Mio, min Mio er basert på Astrid Lindgren si barnebok frå 1954. Boka handlar om den foreldrelause guten Bosse som ikkje kjenner seg heime hos adoptivforeldra sine i Stockholm og i staden drar til «Landet i det fjerne» der han møter den rette mora si. Det viser seg at Mio eigentleg er ein prins, og mora har venta og leita etter han heilt sidan han vart fødd. No må Mio ta opp kampen mot Ridder Kato, som kidnappar barn og undertrykkjer folk. Saman med bestevennen Jum-Jum og hesten Miramis rir han ut for å bekjempe Ridder Kato.

Det finnes ingen billetter igjen, alt er utsolgt - men vi har klart å sikre oss noen billetter.  Stykket har fått storslagen kritikk, så dette blir en flott kveld på forestillingens aller siste oppsetning.

Stykket passer for barn fra 7-8 års alder og oppover. 

Foreslått egenandel er kr 150 pr familie, som inkluderer båt til Munkholmen tur og retur samt teaterbillettene og mat. Drikke må man ordne selv. Er dette for mye, ta kontakt så ordner vi det.

I enestående familier ønsker vi å unngå kjøpepress, det er derfor ønskelig at ingen kjøper noe i kiosken til seg og sine, men at man klarer seg med det som blir tilbydt av oss.

Hilsen leder for dagen

Lill Yvonne

Informasjon

Dato

29. juni 2018

Klokkeslett

16:00 - 22:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer 920 50 920

E- post trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Munkholmen

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 150

Start: 25. juni
16:50
Slutt: 28. juni
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding