Trondheimsgruppa inviterer til sommeropphold på Mjuklia Gjestegård fra 27-29 juni.

Meld dere på for et koselig opphold sammen med oss i fredelige og naturskjønne omgivelser på Mjuklia på Berkåk

Denne turen passer for familier med de minste barna. Vi prioriterer familier med de yngste barna og de som ikke har vært med oss på overnattingstur tidligere i år. Det er også en forutsetning at dere har vært med oss på aktiviteter tidligere.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Oppholdet: I uke 26 varer oppholdet fra mandag 27 juni til onsdag 29 juni. Vi ankommer mandag ettermiddag ca. kl 15 og vi innretter oss på rommene våre. Til middag blir det grilling ved Gapahuken. Etterpå blir det aktiviteter ute. Alle måltidene er inkludert og vi spiser samlet i matsalen til hvert måltid.

Vi kommer til å ha felles aktiviteter etter frokost, lunsj og middag. Aktivitetene tilpasses været. Noen av aktivitetene er:

*Besøke dyra i fjøset og stell og foring av disse.

*Bessfarstund i Gammelstuggu

*Tur til Buvatnet med bading/plasking i vannet og piknik.

*Ellers så har Mjuklia: taubaner, sandkasse, disser og sklie.

*Inneaktiviteter: Innespill: bordtennis, air-hockey, fotballspill, brettspill og kortspill.

Det forventes at alle deltar på felles aktiviteter.

Rommene:

Alle familier har hvert sitt rom. Alle tar med sengetøy str. enkeltseng og håndduker til eget bruk. Dyner og puter er der. 

Ta med: Klær, uteklær for all slags vær, toalettsaker, håndduker, sengetøy, solkrem. Evt.: badetøy og strandleker.

Vi sender ut egen epost med info når turen nærmer seg.

Div: Som alle aktiviteter i Enestående Familier er dette oppholdet alkoholfritt til glede for både store og små. Vi ønsker et mest mulig likt opphold for alle barna og det er ikke ønskelig at man pakker sekken full av eget godteri, men at man er forberedt på å ta av det vi stiller med, slik at det blir likt for alle.

Vi ønsker også at mobiler, nettbrett osv. blir liggende igjen i hyttene når vi møtes til felles aktiviteter.

Vi som arrangerer denne turen, er også frivillige. Vi har med også med egne barn - og alle har ansvar for egne barn under oppholdet. Det forventes at alle er på tilbudssiden, og bidrar til fellesskapet. Vi ledere vil forøvrig gjøre så godt vi kan.

Prioritering: Denne aktiviteten passer for familier med de minste barna, dvs barnehage og tidlig skole alder. Vi kommer til å prioritere de som ikke har vært med på overnattingstur tidligere i år, og de som har økonomiske utfordringer.

NB! Det er en forutsetning at dere har vært med oss på aktiviteter tidligere for å kunne delta på våre overnattingsturer.

Kiosk: Vi ber alle voksne unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Oppmøte: Oppmøte for alle på Rema 1000 v City Syd 27. juni kl 13.00. Vi hilser på hverandre og kjører opp mot Berkåk og Mjuklia i samlet flokk.

Har du ikke bil skriv dette i kommentarfeltet, så finner vi en løsning :)

Foreslått deltakerpris: Kr 150,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Marit og Maren

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

27. juni - 29. juni 2022

Klokkeslett

13:00 - 14:45

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Marit Thronæs

Telefonnummer: 92426724

E- post trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Mjuklia gjestegård

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 150,- pr familie

Start: 29. mai
19:00
Slutt: 13. juni
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding