Trondheimsgruppa inviterer til sommerferie på Hunderfossen i perioden 13-17. juli

Trondheimsgruppa inviterer til en eventyrlig sommertur på Hunderfossen. Det blir lagt opp til flere aktiviteter så turen vil passe for alle barn i skolealder.

OBS: Plasser er nå fordelt, men du kan fremdeles melde din interesse for turen i tilfelle vi får noen avbestillinger.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Mandag 13. juli møtes vi på Hunderfossen kl 17. Der venter det 4 eventyrlige dager med opplevelser lek og morro. Avreise blir 17 juli. Turen er under planlegging og ikke alle aktiviteter er 100% avklart, men sånn omtrentlig. Dermed kan det forekomme noen endringer. 

Opplegget er foreløpig slik:

Mandag 13. juli. Oppmøte, vi hilser og blir litt kjent, hyttefordeling (alle bor i selvhusholdningshytter). Vi lager middag i egne hytter som vi spiser samlet ute.

Tirsdag 14. juli: Vi drar til Hunderfossen og koser oss der hele dagen. Vi deler oss opp i små grupper, og spiser lunsj i fellesskap (ja, alle sammen) på avtalt sted. Når vi er ferdige i parken lager vi middag og spiser i fellesskap.

Onsdag 15. juli: Her er tanken at vi skal utforske Hafjell og ta gondolen opp. Vi deler oss opp i 2 grupper der gruppe en  tar en flott gåtur i spektakulære omgivelser. Det er en sykkelpark på toppen for de minste barna der en kan låne sykler. Den andre gruppen tar også gondolen opp og kjører downhillsykler ned igjen. Vi har kun 10 sykler, så vi må dele på syklene. De vil bli skikkelig rengjort mellom hver bruker, men noe venting på påregnes. Alle pakker egen lunsj og drikke i en dagstursekk.

Torsdag 16. juli: Vi tilbringer dagen i Hunderfossen og utforsker det vi ikke rakk på tirsdag. Opplegg det samme som tirsdag.

Fredag 17. juli: Vi pakker oss ut av hyttene, og opplegg for dagen er uklart. Vi har et par forskjellige alternativer vi jobber med. Avreise ca kl 14.

 

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Pakk med: Frokost og lunsj til alle dager, samt saft og drikkeflasker,matbokser og dagstursekk med sitteunderlag. Ta med hansker til downhillsykling. Alle må ta med laken, sovepose og putetrekk (anbefaler at alle også tar med egen pute men dette bestemmer dere selv). Pakk gjerne med ekstra håndrens om dere har (men vi lederne tar også med). Solkrem, hånduker og badetøy - ellers det dere trenger av klær for en slik tur samt gode gåsko.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt. Dette gjelder for hele oppholdet. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter, vi minner også om at alle våre turer er alkoholfrie til glede for både små og store.

Oppmøte: Kl 17 på Hunderfossen. I utgangspunktet så tenker vi at alle må komme seg hit selv. Dersom dette blir vanskelig økonomisk, så ring gjerne Lill på tlf 920 50 920 så diskuterer vi ulike alternativer ( f.eks at vi kan være med å betale togbilletter, bussbilletter og slikt. Her er vi løsningsorienterte slik at alle som vil komme seg på tur får det til).

Aldersgrense: Denne turen passer for alle familier som har barn i barneskole, ungdomsskole eller videregående skole. Har en barn i skolealder kan mindre søsken bli med.

Mat: Her tenker vi at alle tar med frokost og lunsj selv til alle dagene (og evt kveldsmat til de som trenger). Vi sørger for middag hver dag samt litt småsnacks. Dersom en tar med eget snacks må dette deles rettferdig. Vi pleier som regel å ta med nok, slik at alle blir fornøyde. Vi tar også med frukt til mellommåltid. Anbefaler at alle tar med det de trenger av kaffe og te. Vi tar med noe, men kanskje ikke akkurat sånn som du vil ha. Har du noen allergier, si noe om dette i påmeldingen. Vi ordner nok lunsj til noen dager. Nærmere beskjed gies til de som får plass

Hytter: Vi bor alle i selvhusholdningshytter som kun er utstyrt med kjøleskap, koketopp og vannkoker.  Pga covid 19 må alle ta med sengetøy og sovepose. Det er obligatorisk sluttvask på alle hytter nå som blir gjort av Hunderfossen hytteutleie.  Det er slik at noen familier må dele hytte. Det stiller større krav til  disse familiene vedr avstand og hensyn.  Vi vil gå grundig igjennom dette med de det gjelder.

Prioritering: På denne turen vil vi prioritere familier bosatt i Trøndelag som ikke har økonomisk kapasitet til å ordne med sommerferie selv samt de som har lite nettverk å reise til.  Da det er anbefalt at alle tar Norgesferie i år er det særdeles viktig at de som ikke har noen steder å dra får en god sommerferie i år. Det er disse familiene vi ønsker å nå. Dersom du ikke føler at du er i målgruppa, kan du alikevel melde deg på turen - men skriv da noen ord om dette. Dersom vi har kapaistet vil dere alikevel kunne få blitt med.

En forutsetning for å bli med er at man har vært med på minst 1 dagsaktivitet sammen med Trondheimsgruppa, men helst flere.

 

Foreslått deltakerpris: Kr 200,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8019 Hunderfossen.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig  fortløpende og senest 15.juni. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Laila og Lill Yvonne

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

13. juli - 17. juli 2020

Klokkeslett

17:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn  Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer  920 50 920

E- post  trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Hunderfossen

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 200

Start: 24. mai
20:30
Slutt: 10. juli
23:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding