Trondheimsgruppa inviterer til slalomtur til Åre 25-27 januar.

Trondheimsgruppa inviteter til årets vintereventyr i Åre. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi har den glede å invitere til årets  slalomtur  til  Åre.  Turen går av stabelen i perioden 25-27 januar   og inkludert i turen er overnatting i selvhusholdningshytter - middag og slalomkort. Vi har plasser på slalomkurs med instruktør lørdag 26. for de som trenger det. 

Alder:  Da man må ha lært å gå ordentlig på ski før en kan begynne å stå på slalom, er dette en tur som passer familier med barn i skolealder. Vi setter derfor en nedre aldersgrense på 7 år på denne turen. 

Reisen og skyss: I utgangspunktet tenker vi at alle kommer seg til Åre selv, men vi prøver som tidligere å få til samkjøring. Da må du i påmeldingen skrive om du kjører bil selv, og evt hvor mange du har plass til. Ved samkjøring spleiser man på bensin. Dersom vi ikke får plass i biler, går det tog fra Trondheim S med kl 16.50, ankomst Åre kl 19.27. Toget går tilbake kl 17.50 fra Åre på søndag.

Hyttene:  Vi bor i Tegefjell, som er rett utenfor selve Åre. Det er tilrettelagte barneløyper her og stolheis. Vi bor i flere selvhusholdningshytter rett ved siden av hverandre. Det er plass til ca 6 i hver hytte, så man må belage seg på å dele hytte med annen familie. Hytteområdet vi skal bo i heter: Øvre Backen 

Ønsker du å lese mer om hyttene / Tegefjell, så gjør du det her: https://www.skistar.com/sv/Are/Boende/Boendeomraden/tegefjall/

Slalomski: Ta med eget utstyr om du har. Dersom du ikke har, anbefaler vi å prøve å få lånt av venner og bekjente. 

Opplegget:

Fredag: Alle de som kjører eller sitter på forventes å møte opp i Tegefjell kl 17. Det er ca 2 timers kjøring fra Trondheim. Kommer du med toget, tar du skibussen fra Åre til Tegefjell.  Vi henter deg og dine i resepsjonsområdet og kjører deg til hytta. Ikke langt, men i oppoverbakke er det nok litt vanskelig med bagasje. Kveldsmaten er klar så man spiser, rydder bort og finner seg til rette i hyttene.

Lørdag: Skiskole: De som skal dit må være klar for avgang kl 9.30 i resepsjonsområdet, da skiskolen er i nabobakken. Det går gratis skibuss dit. De som skal rett i bakken i Tegefjell møtes ved heisen kl 10.  Ca kl 13 møtes vi i varmehytta for å spise medbrakt lunsj.  møtes kl 17 for å lage middag i fellesskap. Det er forventet at alle bidrar til matlaging, samt at man må bære noen bord og stoler mellom hyttene. Kl 19 (ca) er det dessert, og litt lørdagskos. Vi spiller gjerne litt kort sammen, eller andre spill

Søndag: Frokost kl 8, som en lager selv i egne hytter. Alle pakker seg ut av hyttene og vasker etter seg. Alle har ansvar for å rydde og vaske ut av egne hytter. Bagasjen settes i resepsjonsområdet. Vi er ferdige med dette ca kl 10.30 og møtes ved stolheisene for å stå på slalom sammen. Kl 16 møtes vi i resepsjonsområdet der det er innsamling av slalomkort, og avreise. De som tar toget reiser med skibussen til Åre. Toget går fra Åre kl 17.46 og ankomst Trondheim S er kl 20.

 

Egenandel: Kr 400 i egenandel pr familie (uavhengig av hvor mange dere er)  for turen.Dersom det blir vanskelig med egnandelen, ta kontakt så ordner vi dette.  Egenandelen inkluderer hyttene, middag fredag og lørdag samt slalomkort. 

 

Forventninger: Vi som arrangerer denne turen er frivillige, og vi har også med egne barn. Vi gjør så godt vi kan. Det er en forventning om at alle er med å bidrar når det gjelder rydding og vasking av hytter, matlaging og bæring av stoler og bord mellom hyttene. Ta med masse godt humør.  Det er også fint at man forsyner seg av det som vi tar med på turen. Dersom en ønsker å ha med eget lørdagsgodt eller annet godt til egne barn, er det forventet  at dette deles. Vi er alle sammen på tur i fellesskap. 

Som på alle aktiviteter i Enestående familiers regi er skihelga et helt alkoholfritt arrangement, til glede for både barn og voksne. For ordens skyld gjør vi også oppmerksom på at man har det hele og fulle ansvaret for egne barn under hele helga. Da vi ønsker å unngå kjøpspress, hopper vi over å kjøpe noe fra restauranten eller butikkene i nærheten. Dette gjelder for hele turen, så lenge vi er sammen. Det er kun anledning til å melde på egne barn.

Påmelding: Gå inn på hjemmesiden vår og meld din interesse snarest der. Dette arrangementet fungerer slik at man skriver seg på en ønskeliste, deretter tar vi kontakt med de som får plass på epost. Plasser blir fordelt i begynnelsen av januar- Dersom det skulle bli frafall eller sykdom på de som har fått plass, vil vi plukke fra de som fortsatt står på ønskelista. 

Prioritering: På denne turen er vi særlig opptatt av å få med de som ikke har økonomisk mulighet til å gjennomføre en slik tur selv. For å ha mulighet til å arrangere en best mulig overnattingstur, er det viktig for oss å kjenne dere som blir med litt fra før, plassene går derfor alltid først til de som har vært med oss på dagsaktiviteter først.

Mat: Alle tar med frokost og lunsj selv. Vi tar med middag. Har du allergier eller er det annet vi behøver å vite vedr kost, skriv det i beskjedfeltet i påmeldingen. Anbefalt varm frokost da dagene blir tøffe i bakken. Alle pakker lunsj i en ryggsekk, som vi spiser i fellesskap i varmestuen.

Opplysninger vi trenger i påmeldinger: Vi trenger å vite om du kjører bil og evt hvor mange du har plass til. Videre må vi ha beskjed om du/dere ønsker plass på slalomkurs på lørdag. Da alle foreldre ved påmelding: har ansvar for egne barn, er det forventet at dere blir med barna i bakken. Dersom dette ikke skulle være tilfelle - så må vi ha beskjed om dette i påmeldingsfeltet. Til slutt trenger vi beskjed dersom du har noen allergier.

Dette blir en spennende tur, og vi håper du vil bli med oss.

Hilsen ledere for helgen: 

Christian og Lill Yvonne

Informasjon

Dato

25. jan - 27. jan 2019

Klokkeslett

17:00 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn  Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer 920 50 920

E- post   trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Tegefjell

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 400

Start: 15. desember
23:00
Slutt: 20. januar
23:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding