Trondheimsgruppa inviterer til slalomtur på Oppdal helga 11-13 februar

Bli med oss på årets vintereventyr til Oppdal. Vi satser på hærlig føre og utmerket vær denne helga - og inviterer til slalomtur for både nybegynnere og erfarne alpinister

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Helga 11-13 februar drar vi avgårde til Oppdal for å stå på slalom. Vi bor på Oppdal gjestetun og hver familie får sitt eget rom. Vi har instruktør i 2.5 t på lørdag for de som ikke har stått på slalomski før, eller som trenger en liten oppfriskning. Fint om du tar med eget utstyr, men vi leier utstyr til de som ikke har. Skriv i påmeldingen om du har eget utstyr eller om vi skal leie.

Fredag: Oppmøte på Oppdal gjestetun kl 18. Her kommer man gjerne litt tidligere, men ikke senere. Alle sjekker inn på rommene sine, deretter møtes vi foran resepsjonen og vi drar å spiser middag.

Lørdag. Vi møtes til frokost kl 7.30 for felles mat, deretter i bakken kl 9.30. Vi har slalominstruktør i 2.5 time for de som ikke har stått på slalom før. Vi spiser lunsj i fellesskap kl 12.30 og middag i fellesskap på kvelden.

Søndag. Vi møtes til frokost kl 8. Deretter pakker vi ut av rommene og møter opp foran skiheisen kl 10. Avtaler hvor vi møtes for å spise lunsj. Dagen avsluttes ca 15, da reiser lederne hjem. Om du vil stå på slalom til 16, er du hjertelig velkommen til det.

Reise: Oppmøte er på Oppdal gjestetun. Dersom du ikke har bil, ta kontakt så kan vi se på togreise eller buss og hjelpe til med kostnaden.

Alle må ta med slalomutstyr, samt klær nok til helga.

Kiosk: Vi ber alle voksne unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Foreslått deltakerpris: Kr 300 pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8019 Oppdal

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Etter gjenåpningen av landet i september fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. Nye smittevernregler fra 9. desember: Hold avstand til andre enn egne barn. Bruk munnbind der avstand ikke kan overholdes.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det derfor slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Christian og Lill

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

11. feb - 13. feb 2022

Klokkeslett

18:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn  Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer  920 50 920

E- post trondheim@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 300

Start: 13. januar
12:00
Slutt: 5. februar
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding