Trondheimsgruppa inviterer til Slalomtur på Åre 1-4 februar

Trondheimsgruppa inviterer til årets vintereventyr på Åre fra 1-4 februar.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi har den glede å invitere til årets vintereventyr i  Åre.  Turen går av stabelen i perioden 1-4 februar, og inkludert i turen er overnatting i selvhusholdningshytter - middag og slalomkort. Vi har 8 plasser på slalomkurs med instruktør lørdag 3. februar for de som trenger det. 

Alder:

Da man må ha lært å gå ordentlig på ski før en kan begynne å stå på slalom, er dette en tur som passer familier med barn i skolealder. Vi setter derfor en nedre aldersgrense på 7 år på denne turen.

Reisen og skyss:

Torsdag 1.feb eller fredag 2. feb fra Trondheim S med tog kl 16.50, ankomst Åre kl 19.26 (samme avgang/ankomst begge dager). Vi har hyttene disponibelt fra torsdag, så har man mulighet til å ta seg fri fra skole og jobb ønsker vi velkommen på tur fra torsdag. Har man ikke mulighet til dette drar man på fredag. Jeg MÅ ha beskjed i beskjedfeltet i påmeldingen om du ønsker å reise torsdag eller fredag, pga jeg trenger å bestille togbilletter i god tid. 

Alternativt om du kjører egen bil må jeg også ha beskjed om dette + ankomstdag - samt hvor mange du har plass til. Det er en egenandel på selve transportetappen på kr 125 per person (totalt for begge veier) så fremt du ikke kjører selv. 

Hyttene: 

Vi bor i Tegefjell, som er rett utenfor selve Åre. Det er tilrettelagte barneløyper her og stolheis. Vi bor i flere selvhusholdningshytter rett ved siden av hverandre. Det er plass til ca 6 i hver hytte, så man må belage seg på å dele hytte med annen familie. Hytteområdet vi skal bo i heter: Øvre Backen 6 

Ønsker du å lese mer om hyttene / Tegefjell, så gjør du det her: https://www.skistar.com/sv/Are/Boende/Boendeomraden/tegefjall/

Slalomski:

Ta med eget utstyr om du har. Dersom du ikke har, har vi tilgang til å låne noe fra utstyrsbua i Levanger. Da må man beregne 3 timer på mandag eller tirsdag før avreise, for å bli med meg å prøve utstyr slik at man vet at det passer. Jeg trenger beskjed i beskjedfeltet om du har med eget utstyr eller ikke.

 

Opplegg:

Torsdag: Ankomst ca kl 20. Vi henter deg og dine i resepsjonsområdet og kjører deg til hytta. Ikke langt, men i oppoverbakke er det nok litt vanskelig med bagasje. Kveldsmaten er klar så man spiser, rydder bort og finner seg til rette i hyttene.

Fredag: Akedag  i bakken på formiddagen. Tur inn til Åre sentrum, der vi ser oss litt rundt og tar en kakao i fellesskap. Tilbake rundt kl 16 for å klargjøre til middag som en lager i fellesskap. Ankomst kl 20 for de som kommer på fredag. Vi henter deg og dine i resepsjonsområdet.  Det er kveldsmatmiddag og man finner seg til rette i hytta. Utdeling av slalomkort for helgen.

Lørdag: Frokost kl 8, som en lager selv i egne hytter. Lett rydding etter frokost.

Skiskole: De som skal dit må være klar for avgang kl 9.30 i resepsjonsområdet, da skiskolen er i nabobakken. Det går gratis skibuss dit. Cathalina er ansvarlig for de som skal på skiskole.

Slalom: De som skal rett i bakken i Tegefjell møtes ved heisen kl 10. Lill blir med denne gruppen.

Vi møtes kl 17 for å lage middag i fellesskap. Det er forventet at alle bidrar til matlaging, samt at man må bære noen bord og stoler mellom hyttene.

Kl 19 (ca) er det dessert, og litt lørdagskos. Vi spiller gjerne litt kort sammen, eller andre spill

Søndag: Frokost kl 8, som en lager selv i egne hytter. Alle pakker seg ut av hyttene og vasker etter seg. Alle har ansvar for å rydde og vaske ut av egne hytter. Bagasjen settes i resepsjonsområdet. Vi er ferdige med dette ca kl 10.30 og møtes ved stolheisene for å stå på slalom sammen.

Kl 16 møtes vi i resepsjonsområdet der det er innsamling av slalomkort, og avreise mot Åre i skibussen. Toget går fra Åre kl 17.46 og ankomst Trondheim S er kl 20.

 

Egenandel:

Denne gangen er det en 2-delt egenandel:

Kr 400 i egenandel pr familie (uavhengig av hvor mange dere er)  for turen.

Kr 125 per person for transport tur og retur. 

Dersom det blir vanskelig med egnandelen, ta kontakt så ordner vi dette. Har du derimot god økonomi - og er med for det sosiale og  turen sin del, er det lov å betale litt mer.

 

Forventninger:

Vi som arrangerer denne turen er frivillige, og vi har også med egne barn. Vi gjør så godt vi kan. Det er en forventning om at alle er med å bidrar når det gjelder rydding og vasking av hytter, matlaging og bæring av stoler og bord mellom hyttene. Ta med masse godt humør.  Det er også fint at man forsyner seg av det som vi tar med på turen. Dersom en ønsker å ha med eget lørdagsgodt eller annet godt til egne barn, er det forventet  at dette deles. Vi er alle sammen på tur i fellesskap. 

Som på alle aktiviteter i Enestående familiers regi er skihelga et helt alkoholfri arrangement, til glede for både barn og voksne. For ordens skyld gjør vi også oppmerksom på at man har det hele og fulle ansvaret for egne barn under hele helga. 

Påmelding:

Gå inn på hjemmesiden vår og meld din interesse snarest der. Dette arrangementet fungerer slik at man skriver seg på en ønskeliste, deretter tar vi kontakt med de som får plass på epost. Dette skjer i midten av januar. Dersom det skulle bli frafall eller sykdom på de som har fått plass, vil vi plukke fra de som fortsatt står på ønskelista. 

Prioritering:

Denne gangen ønsker vi å prioritere de som ikke har vært med oss på tur tidligere. Det er fremdeles ønskelig at du og dine har vært med på et arrangement sammen med oss før avreise. Når disse plassene er tildelt, fordeler vi restplassene så rettferdig som mulig.

Mat:

Alle tar med eget pålegg. Vi tar med brød og middag. Har du allergier eller er det annet vi behøver å vite vedr kost, skriv det i beskjedfeltet i påmeldingen.

 

PS: det kan skje små endringer i opplegget underveis.

Oppsummering, det som skal med i beskjedfeltet i påmeldingen din:

- Vil du dra torsdag eller fredag

- Kjører du bil (evt hvor mange kan sitte på), vil du sitte på med andre - eller vil du ta toget.

- Har du egne slalomski til deg og dine, eller vil du låne fra Levanger

- Skal du, eller noen i familien på skiskole på lørdag, eller skal dere rett i bakken med Lill

- Har du matallergier/intoleranser som vi må vite om

- Evt annet vi bør vite?

Med vennlig hilsen Lill

 

IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

1. feb - 4. feb 2018

Klokkeslett

16:30 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn  Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer  920 50 920 

E- post trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 3. januar
17:00
Slutt: 29. januar
23:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding