Trondheimsgruppa inviterer til slalomdag i Vassfjellet vinterpark lørdag 16.02.19 kl: 09.30

Det er februar og da skal det være superføre i Vassfjellet vinterpark.
Vi har fått en super pris på heiskort av Vassfjellet vinterpark og ønsker da og ta en slalomdag med store og små i fjellet.

Vi møtes ved billettbua kl 09.30, der vi tar en presentasjonsrunde gir litt info for dagen.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi kjører vi til ca kl 12, og tar en lunsjpause med noen pølser og en kopp kakao på ved grillene som er satt ut før vi igjen går ut i bakken.
Vi tar med litt grillmat vi kan lage på grillen samt pulverkaffe og pulverkakao.

Vi holder på til ca kl 15.00, men du er velkommen til å kjøre så lenge kortet gjelder (17.00)
På dette arrangementet er det en fordel å ha kjørt skitrekk tidligere.
Vi ordner med heiskort for dagen og vi trenger å vite hvor mange som skal ha heiskort og om de er over eller under vgs-alder når du melder dere på.

For info om vassfjellet vinterpark se: https://vassfjelletvinterpark.no/

Denne helgen (og mandag) 15-18 februar er det mange aktiviteter og vi ønsker at dere som vil bli med på flere av disse skriver en prioriteringsliste på aktivitetene etter hvilken dere vil mest bli med på så prøver vi å fordele så godt vi kan.
Enestående familier er en gruppe som er til for å skape gode opplevelser og relasjoner for oss som er alene med barn og vi er da opptatt av å muntre alle opp til å bli med på alle typer aktiviteter vi arrangerer og vil denne helgen prioritere dere som også blir med på de mindre aktivitetene våre også.

Ta med: Slalomutstyr for deg og dine + hjelmer (Husk at hjelm er påbudt for alle) og godt med klær, litt å drikke, gjerne både varmt og kaldt, samt en liten ekstra brødskive om det skulle kjennes nødvendig.
Og selvsagt masse godt humør :)

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: 09.30 (møt presis) utenfor billettluka nederst i bakken. Lederne er lette å få øye på i sine røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen. Her hilser vi på hverandre og blir enige om opplegget for dagen.
Det går buss fra Trondheim sentralstasjon klokken 10.00 (med retur kl:16.30). Gi oss beskjed om dere tar den så får vi til å møte dere når dere ankommer skisenteret (billettbua).

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales helst med vipps til leder for dagen eller i en konvolutt merket med navnet ditt om du ønsker det. Er prisen mer enn du klarer så legger du bare mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot helt grei økonomi og er med bare for det sosiale er det lov å betale litt mer :)

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Christian og Lill

IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

16. feb 2019

Klokkeslett

9:30 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Christian og Lill

46639432, 920 50 920

trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Vassfjellet vinterpark

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 6. februar
11:00
Slutt: 14. februar
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding