Trondheimsgruppa inviterer til skøyting i Leangen ishall søndag 6. januar fra kl 15.30

Trondheimsgruppa inviterer alle som kan krype og gå til å gå på skøyter med oss på Leangen ishall førstkommende søndag fra kl 15.30

Trondheimsgruppa har vært så heldig at vi har fått leie storhallen på Leangen arena. Dermed inviterer vi alle til litt morro på skøytebanen sammen med oss. Vi håper at det er mange som vil komme å stå på skøyter med oss her denne dagen. Dette blir en garantert regnfri opplevelse (heldigvis) - så kom å bli med

Aktiviteten starter kl 15.30 (vær presis da vi kun har hallen i en time), og vi går da samlet inn og skifter til skøyter... Vi har det deretter litt morro på skøytebanen. Etterpå drikker vi kakao med krem, solbærtoddy eller kaffe sammen før vi avslutter dagen.

Vi tar med kakaoposer, krem, pulverkaffe og solbærtoddy+ pappkopper. Du tar med en termos med varmt vann, da vi ikke får til å ta med dette til alle.

Arrangementet passer for absolutt alle barn i alle aldre, og på denne aktiviteten har vi ubegrenset med plass.. Meld deg likevel på via våre nettsider, da vi trenger å vite hvor mange vi skal kjøpe kakao til.

Aktiviteten er gratis for alle

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Håper å sees der.

Mvh ledere for dagen

Lill Yvonne og Christian

Informasjon

Dato

6. jan 2019

Klokkeslett

15:30 - 17:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn  Christian Strømstad

Telefonnummer 46639432

E- post trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Leangen ishall
Start: 3. januar
10:05
Slutt: 6. januar
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding