Trondheimsgruppa inviterer til skøytedag på Theisendammen søndag 17 mars kl:12-14

Trondheimsgruppa inviterer til skøytedag på Theisendammen søndag 17 mars kl:12-14
Denna aktiviteten passer for alle som liker å være utendørs :)

Theisendammen sies å være knallbra nå soom temperaturen endelig har holdt seg stabil lav og det vil vi gjerne benytte oss av.
Vi kjører på med en utedag på skøyter eller kanskje også på kjelken som blyberget frileik ar satt ut.
Det sies at det blir vanskeligere å holde seg fast jo fortere den går rundt og man kan fort få rsvært god fart på den.
Det er brøytet og høvlet turskøytebane rundt hele damen og om du vil spille hockey så er det brøytet opp en hockeybane også.

Værmeldingen viser fortsatt stabilt kaldt så vi sikter mot å få gjennomført denne fine aktiviteten og forhåpentligvis med blå himmel også :)

Vi tar med litt grillmat som vi enten griller på bål eller i bålpanne langs kanten rundt vannet.

Ta med: Godt med varme klær og skøyter samt drikkeflasker og masse godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 12 på Byåsen butikksenter sin parkeringsplass. Leder er lett å få øye på i sin røde t-skjorte med "Er du enestående?" på ryggen. Her hilser vi på hverandre og går samlet innover til Theisendammen.

Foreslått deltakerpris: Dette er en gratisaktivitet hvor vi søker det gode humøret og de gode opplevelsene sammen :)

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig 15. mars.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Christian

IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

17. mars 2019

Klokkeslett

12:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Christian

46639432

trondheim@eneastaaendefamilier.no

Sted

Theisendammen

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 0

Start: 8. mars
23:00
Slutt: 16. mars
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding