Trondheimsgruppa inviterer til skøytedag på Dalgård søndag 26. januar fra kl 15.30

Sandefjord og Tønsberggruppa gjør noe de aldri har gjort før -blir du med du også?

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 3 års alder og oppover.

Trondheimsgruppa inviterer til garantert regn og stormfri skøydag i Dalgård ishall søndag 24. november

Trondheimsgruppa inviterer alle som kan krype og gå til å gå på skøyter med oss på Dalgård ishall søndag 24. november fra kl 15.15

Trondheimsgruppa har vært så heldig at vi har fått leie innendørshallen på Dalgård. Dermed inviterer vi alle til  å tørke støv av skøytene fra i fjor - og ha det litt morro på skøytebanen sammen med oss. Vi håper at det er mange som vil komme å stå på skøyter med oss her denne dagen. Dette blir en garantert regnfri opplevelse (heldigvis) - så kom å bli med

Aktiviteten starter kl 15.15 (vær presis da vi kun har hallen i en time), og vi går da samlet inn og skifter til skøyter... Vi har det deretter litt morro på skøytebanen. Etterpå drikker vi kakao med krem, solbærtoddy eller kaffe sammen før vi avslutter dagen.

Vi tar med kakaoposer, krem, pulverkaffe og solbærtoddy+ pappkopper. Du tar med en termos med varmt vann, da vi ikke får til å ta med dette til alle.

Arrangementet passer for absolutt alle barn i alle aldre, og på denne aktiviteten har vi ubegrenset med plass.. Meld deg likevel på via våre nettsider, da vi trenger å vite hvor mange vi skal kjøpe kakao til.

Aktiviteten er gratis for alle

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Håper å sees der.

Mvh leder for dagen

Lill

Informasjon

Dato

19. jan 2020

Klokkeslett

13:14 - 13:14

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn

Telefonnummer

E- post 

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 19. januar
13:14
Slutt: 19. januar
13:14

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding