Trondheimsgruppa inviterer til skitur/aketur og grilling i Granåsen 25.11.18 kl: 11.30

Trondheimsgruppa ønsker vinteren velkommen og inviterer til skitur/aketur og grilling i Granåsen 25.11.18 kl: 11.30 - 14.00
Turen går i preparerte løyper i vm-anlegget på kunstsnø hvor det er lagt ut skiløype på ca: 2,5km.
Turen passer for alle.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 25 November kl:11.30 møtes vi ved bunnen av hoppbakken i granåsen og gjør oss klar til å gå noen meter på ski eller ake litt.
Vi tar med engangsgriller, pølser og lomper også griller vi litt etterpå.
Har du barn som heller vil ake enn å stå på ski så er planen og grille like ved en 20m lang bakke som er snølagt som de kan ake i.

Ta med: Sitteunderlag, gode og varme klær samt skift i tilfelle man blir svett etter skitur, Varmt vann, kald drikke, ski eller akebrett og masse godt humør :) Huske også lue og votter.
MERK! Ta med egen mat om du eller dine har noen allergier el lign og ikke kan spise pølser og lomper.
Kan være en fin mulighet til å ta med noen gamle brødsmuler og mate endene som er i andedammen like ved også.
Vi tar med engangsgriller og pølser, lomper, sprø løk,  ketchup og sennep til alle og litt sjokolade helt til slutt.
Vi tar med rett i koppen kakao/solbærtoddy og pulverkaffe

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at all kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og misunnelige. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl:11.30 ved bunnen av hoppbakken i Granåsen (sparebank 1 hytta/andedammen) så flytter vi oss bort på skistadion og rusler en tur på ski/akebrett og finner en fin plass å grille :)

Transport:
Buss nr 19 går fra Prinsens gate P1 Kl: 11.02 og stopper på signal på busstoppet utenfor p-plassen til Granåsen.
Det er gode parkeringsmuligheter i Granåsen og man kan kjøre bil helt inntil noen meter fra der vi tar "base".

Dette er et gratis-arrangement og et såkalt "førstemann til mølla" opplegg så her er det bare å hive seg rundt og melde seg på :)

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Christian

IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

25. nov 2018

Klokkeslett

11:30 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Christian Strømstad

46639432

trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Granåsen skisenter

Antall plasser: 30 Gjenværende: 24

Pris: 0

Start: 21. november
14:00
Slutt: 24. november
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding