Trondheimsgruppa inviterer til skidag lørdag 13. januar fra kl 11

Kong vinter har ankommet Trondheim, og da benytter Trondheimsgruppa anledningen til å invitere til skitur fra Granåsen lørdag 13. januar fra kl 11.

Vi krysser fingre og tær for at været holder seg, og inviterer alle som kan krype og gå (helst gå på ski også) til skitur neste lørdag. Vi møtes på parkeringsplassen på Granåsen, der vi går på ski til Rønningen. Der er det lavvo med benker og bålpanne. 

Denne turen passer for alle som kan gå på ski.

Aktiviteten er gratis å være med på. 

Alle må derimot melde seg på arrangentet, slik at vi vet hvor mye mat som skal handles inn - og i tillfelle det skjer noen endringer (vi bor jo tross alt i Trondheim, og er vant med været her)

Vi stiller med ved til bålet, pølser, lomper, brød, sennep og ketchup. Kanskje en liten kvikklunch til alle ungene.

Dere stiller med ski, noe varmt å drikke, grillspyd - og litt plass i ryggsekken til et par vedskiver og noe fellesmat.  Husk gode klær, og kanskje et ekstra skift mens ungene sitter i ro og venter på maten.

Buss nr 19 går til Granåsen.

Vi Møtes på den store parkeringsplassen, nederst i VM anlegget kl 11. Der står leder med en hvit ballong i hånda, eller festet til bilen. Det er vanskelig å si eksakt når vi er ferdige, men forventet rundt kl 14

I enestående familier er det slik at vi ikke avlyser et arrangement. Dersom været slår om slik trønderværet kan gjøre innimellom, kan det hende at vi finner på noe annet som er mer egnet.

Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Lill og Christian

IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

13. jan 2018

Klokkeslett

11:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Lill Yvonne 

Telefonnummer  920 50 920

E- post trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Granåsen vm

Pris: 0

Start: 6. januar
22:00
Slutt: 12. januar
22:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding