Trondheimsgruppa inviterer til skidag i Skileiken

Hurra, vi har snø i byen, og det uten snøstorm. Det må vi definitivt benytte oss av, og inviterer dermed alle som kan krype og gå til å bli med oss til Skileiken på Skistua førstkommende søndag fra kl 11

Vi krysser fingrer og tær og ønsker oss supert vær - og går dermed for en utedag i skileiken på Gråkallen.
Vi møter opp utenfor skistua kl:11.00  (Vær presis) og går samlet ned til skileiken hvor vi holder på i noen timer. Dersom man ønsker å bli lenger kan man selvfølgelig bli så lenge man vil.

Dette er en gratisaktivitet (vi handler inn enkel grillmat, kakao og betaler inngangen til Skileiken) og denne aktiviteten passer for alle som klarer å gå på ski selv :)

Når vi kommer dit så finner vi oss en plass vi kan legge sekkene så går vi ut i leiken og koser oss litt før vi samles ved grillen og griller litt mat.
Har du/dere noen allergier tar dere med mat selv.

Det er Trondheim skiklubb som driver området og de ønsker at alle som er inne på området har på seg ski siden det ikke er egnet å gå til fots når det er mange mennesker inne på området.
Hele området er tilrettelagt for at barna skal kunne ha det gøyest mulig med ski på beina og det finnes noe for enhver smak og ethvert nivå der. Vi vil også legge tilrette for å gå en litt kort tur f.eks til Elgeseterhytta dersom det er noen som ønsker det. Bildet i invitasjonen er fra Skileiken og vi har fått låne det av Trondheim skiklubb

En av lederne tenker å ta med verdens snilleste hund, så dersom noen er allergisk eller veldig redd så si noe om dette i beskjedfeltet.
Alle må huske å ta med varme og gode klær og drikke. Ta også med en termos med varmt vann samt turkopper. Vi tar med litt kakao og solbærtoddy, men kan ikke ha med kopper og vann til alle. Ikke glem skiene da.
Ta heller med for mye klær enn for lite samt nok drikke for dagen.

Ta gjerne bilder av egne barn. Noen har derimot reservert seg mot fotografering og dette skal respekteres.

Buss nr:10 går fra sentrum og opp til skistua.
Bussen går fra kongens gate "K1" og stopper på holdeplassene på tur opp mot Skistua.
Husk at barn reiser gratis med fullprisbetalede voksen på bussen i helgene.
For kjørende må man stå på anviste plasser hvor skiklubben tar 50kr for parkeringen i helgene og her kan det bli litt trangt om plassen, så det er anbefalt å bruke buss

Sjekk ut vår facebookside: https://www.facebook.com/Enest%C3%A5ende-familier-Trondheim-1204486192932347/ og lik den. Der legger vi ut info om våre arrangementer fortløpende, samt evt restplasser og plutselig ledige plasser. 
Dette er et såkalt "førstemann til mølla" arrangement så her er det bare å hive seg rundt å bli med.
Om du melder deg på og ser at du ikke kan likevel så gi beskjed snarest så vi kan la noen andre få plassen du har reservert.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vel møtt.
Hilsen

IOGTs Enestående Familier Trondheim - Cathrine og Lill

Informasjon

Dato

3. feb 2019

Klokkeslett

11:00 - 13:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer 920 50 920

E- post  trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Skistua

Antall plasser: 25 Gjenværende: 12

Pris: 0

Start: 30. januar
7:48
Slutt: 2. februar
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding