Trondheimsgruppa inviterer til seilkurs i høstferien

Trondheimsgruppa inviterer til ungdomsaktivite torsdag 8 oktober fra kl 11.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 12 år og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Torsdag 8.oktober kl 11.00 møtes vi på Vestre kanalkai 19 i Trondheim. Vi får låne seilerklær (gortex) og vester, men de kun fra str Medium og større, så skulle man trenge mindre størrelse må man ta med selv. Ta på joggesko (gjerne gortex) eller lignende lett sko som ikke sklir. Ikke ta på tunge, harde fjellsko! 

Etter påkledning er det opplæring før vi legger i vei ut på de syv hav ( I hvertfall i Trondheimsfjorden). Når vi kommer tilbake spiser vi pizzalunsj sammen med Steinkjergruppa (de kommer og skal ha båten etter oss).

Deltakerne må samarbeide for å få seilbåten til å gå og det skaper en god følelse av mestring og felleskap. Dette blir en opplevelse for livet!

Vi holder på til ca kl 15

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Drikkeflasker, godt humør gode joggesko og evt vest om du er størrelse small eller mindre.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Kl 11 på Vestre kanalkai 19 (forbi togstasjonen og over lillebrua). Vær presis slik at gruppa slipper å vente.

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8019 seilkurs

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig innen 1. oktober 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Lill Yvonne

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

8. okt 2020

Klokkeslett

11:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer  92050920

E- post trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Vestre kanalkai 19

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 7. september
22:00
Slutt: 5. oktober
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding