Trondheimsgruppa inviterer til Rypetoppen Adventurepark 8-9 september

Trondheimsgruppa inviterer til høstur på Rypetoppen

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse, en del informasjon må fylles ut i påmelding.

Lørdag 8 september reiser Trondheimsgruppa til Rypetoppen Adventurepark, for å få litt action i kropp og sjel før høsten kommer for fullt. Vi krysser fingrer og tær for godt vær. Vi overnatter i parkens nye Bjørnehi og har tilgang til klatreparken både lørdag og søndag.

Opplegg:

Oppmøte i parken kl 10. Vi legger i fra oss bagasje i det store huset og drar deretter ut i parken for å klatre. Vi møtes i storhuset og spiser vår medbrakte lunsj i fellesskap ca kl 13. Deretter er det ut i parken igjen til vi sjekker inn i Bjørnehiene kl 16. Vi lager felles middag ca kl 17.30 og hygger oss sammen utover lørdagskvelden.

Søndag spiser vi  medbrakt frokost kl 8.30 i fellesskap og pakker vi oss ut av hyttene. Så er det igjen ut til klatreparken som vi utforsker ferdig i løpet av søndagen. Vi spiser felles medbrakt lunsj ca kl  12 og avreise er kl 16. Vi har i løpet av disse 2 dagene tilgang til både kanoer og Sup board. Benytt dere av disse tilbudene så ofte dere ønsker. Anbefaler dog en våtdrakt til Sup boards. Parken har redningsvester til kanoene.

Oppmøte/reise:

Oppmøte er på selve Rypetoppen lørdag kl 10. Det går tog til Meråker, og dersom du tar toget vil en av lederne komme å hente deg på togstasjonen. Vi håper likevel at vi, som vi har klart på tidligere turer, har mange nok deltagere som kjører bil og kan fylle opp disse. I påmeldingen ønsker jeg beskjed om du kjører bil selv, og evt hvor mange du har plass til,   eller om du trenger å sitte på med noen (evt ta toget). Avreise er søndag ettermiddag etter parken er ferdig utforsket (ca kl 16).

Overnatting:

Vi overnatter i Rypetoppens nye minihytter. Det er kun 4 hytter tilgjengelig hvorav alle har 6 sengeplasser. Så her må en være forberedt på å dele hytte med andre, da vi  må fylle opp alle sengene i hver hytte. Hyttene har kun senger, så en må pakke både laken og sovepose (evt dyne og pute). Hyttene ser veldig koselig ut og de ligger rett ved siden av hverandre. Vær dog oppmerksom på at hyttene er små.

Mat:

Alle tar med frokost + lunsj + frukt + mellommåltid til begge dagene. Vi tar med middag til lørdagen samt brus og potetgull. Har du noen allergier vi skal ta hensyn til, så må du få med dette i beskjedfeltet i påmeldingen din.

Div:

På lørdagskvelden samles vi og snakker og spiller litt kort. Så har du en kortstokk, ta den gjerne med. På lørdagskvelden er det greit at telefoner og nettbrett blir igjen i hytta

Dette er en ønskelisteaktivitet, som fungerer slik at man skriver seg på ønskeliste så vil lederne fordele plasser så rettferdig som mulig en uke før turen går av stabelen. Vi ønsker å prioritere de som ikke har mulighet til å dra på en slik tur uten oss. Det er et krav at man har vært med oss på minst en aktivitet lokalt, før man kan bli med på overnattingstur.

Foreslått egenandel er kl 100 per person. Er dette alikevel for mye, ta kontakt så ordner vi det. 

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5-6 års alder og oppover.  

Til glede for store og små er denne aktiviteten (som alle våre aktiviteter) alkoholfri.

Ta med: frokost og lunsj til begge dager. Evt kveldsmat om du trenger det. Litt frukt. Kanskje noen kjeks til lørdagskvelden. 

Klær etter vær, både til regn og sol og gode sko. Det blir kaldt i fjellet, så ta også med ullundertøy og varmt nattøy, flere sokker + ullsokker. Klatrehansker om du har dette, gjerne tynt skjerf og buff også.

Sengetøy og sovepose samt hånduk. Har du våtdrakt ta gjerne dette med dersom du ønsker å prøve supboard. Kortstokk om du har. 

Hjelp oss å be til værgudene om godt vær i Meråker denne helga. Så håper vi at vi ser deg og dine der.

Hilsen ledere for helgen

Christian og Lill Yvonne

Informasjon

Dato

8. sep - 9. sep 2018

Klokkeslett

10:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer  92050920

E- post trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Rypetoppen

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 13. august
19:34
Slutt: 5. september
23:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding