Trondheimsgruppa inviterer til Rypetoppen Adventurepark 4.- 5. september

Trondheimsgruppa inviterer til høstens eventyr på Rypetoppen Adventurepark fra lørdag 4. til søndag 5. september.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 4. september reiser Trondheimsgruppa til Rypetoppen Adventurepark, for å få litt action i kropp og sjel før høsten kommer for fullt. Vi krysser fingrer og tær for godt vær. Vi overnatter i parkens Bjørnehi og har tilgang til klatreparken både lørdag og søndag.

Aktiviteten passer for familier med barn i skolealder.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Opplegg:

Vi kommer til parken ca. kl. 10, legger fra oss bagasjen og drar ut i parken for å klatre.

Ca. kl. 13 møtes vi til avtalt sted for å spise medbrakt lunsj i fellesskap. Deretter klatrer vi frem til vi får sjekke inn i Bjørnehiene ca. kl. 16. Ca. kl. 17.30 lager vi felles middag og hygger oss utover lørdagskvelden. Vi stiller med middag, brus og litt lørdagsgodt.

Vi har tilgang til å låne både sup-brett og kanoer etter parkens stengetid. 

Søndag spiser vi medbrakt frokost kl. 8.30 i felleskap og pakker oss ut av hyttene. Deretter fortsetter vi med å utforske klatreparken frem til lunsj ca. kl. 12. Avreise ca. kl. 16.

Til glede for store og små er denne aktiviteten (som alle våre aktiviteter) alkoholfri.

Overnatting:

Vi overnatter i Rypetoppens minihytter, Bjørnehiene. Hyttene inneholder 6 sengeplasser. Man må regne med å dele hytte med en familie, med mindre koronasituasjonen forhindrer dette. Alle må ta med egen sovepose og pute.

Mat:

Alle tar med lunsj og evt. kveldsmat til lørdag, og frokost og lunsj til søndag. Vi stiller med middag, brus og snacks til lørdagskvelden. Gi beskjed om allergier vi skal ta hensyn til i påmeldingen.

Ta med: 

Drikke/vannflaske, lunsj og kveldsmat til lørdag, Frokost og lunsj til søndag.

Klær etter vær, og gode sko. Ullundertøy, ullgenser, ullsokker og varmt nattøy. Ta med ekstra skift, og klær til uansett vær, da vi skal være ute hele tiden, og det kan bli kaldt i fjellet. Klatrehansker/arbeidshandsker, buff og lue er også kjekt å ha.  

Toalettsaker, håndduk, sovepose og pute.

Prioritering: På denne turen vil vi prioritere familier som ikke har vært med oss på overnattingstur tidligere i år. Men alle er velkommen til å melde seg på. Dersom vi har kapasitet vil dere like vel kunne få bli med.

En forutsetning for å bli med er at man har vært med på minst 1 dagaktivitet sammen med Trondheimsgruppa, men helst flere.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk gjerne med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 8.30 på bensinstasjonen på Skovgård. Her hilser vi på hverandre og så kjører vi avgårde i samlet flokk. 

På grunn av smittevern må alle disponere egen bil.

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8019 Rypetoppen

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Laila, Frode og Christian 

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Trondheim 

Informasjon

Dato

4. sep - 5. sep 2021

Klokkeslett

8:30 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Laila

Telefonnummer 92 22 24 05

E- post trondheim@enestaendefamilier.no

Sted

Skovgård

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 9. juli
15:00
Slutt: 3. september
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding