Trondheimsgruppa inviterer til Rypetoppen Adventurepark 3 - 4. september

Lørdag 3. september reiser Trondheimsgruppa til Rypetoppen Adventurepark, for å få litt action i kropp og sjel før høsten kommer for fullt. Vi krysser fingrer og tær for godt vær. Vi overnatter i parkens Bjørnehi og har tilgang til klatreparken både lørdag og søndag.

Helgen blir full av sosialt samvær og mestring :)

Aktiviteten passer for familier med barn i skolealder.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Opplegg:

Vi kommer til parken ca. kl. 10, legger fra oss bagasjen og drar ut i parken for å klatre.

Ca. kl. 13 møtes vi til avtalt sted for å spise medbrakt lunsj i fellesskap. Deretter klatrer vi frem til vi får sjekke inn i Bjørnehiene ca. kl. 16. Ca. kl. 17.30 lager vi felles middag og hygger oss utover lørdagskvelden. Vi stiller med middag, brus og litt lørdagsgodt.

Vi har tilgang til å låne både sup-brett og kanoer etter parkens stengetid. 

Søndag spiser vi medbrakt frokost kl. 8.30 i felleskap og pakker oss ut av hyttene. Deretter fortsetter vi med å utforske klatreparken frem til lunsj ca. kl. 12. Avreise ca. kl. 16.

Til glede for store og små er denne aktiviteten (som alle våre aktiviteter) alkoholfri.

Overnatting:

Vi overnatter i Rypetoppens minihytter, Bjørnehiene. Hyttene inneholder 6 sengeplasser med madrasser. Man må regne med å dele hytte med en familie. Alle må ta med egen sovepose og pute.

Mat:

Alle tar med lunsj og evt. kveldsmat til lørdag, og frokost og lunsj til søndag. Vi stiller med middag, brus og snacks til lørdagskvelden. Gi beskjed om allergier vi skal ta hensyn til i påmeldingen.

Ta med deg: 

Drikke/vannflaske, lunsj og kveldsmat til lørdag, Frokost og lunsj til søndag.

Klær etter vær, og gode sko. Ullundertøy, ullgenser, ullsokker og varmt nattøy. Ta med ekstra skift, og klær til uansett vær, da vi skal være ute hele tiden, og det kan bli kaldt i fjellet. Klatrehansker/arbeidshandsker, buff og lue er også kjekt å ha.  

Toalettsaker, håndduk, sovepose og pute.

Lederne tar med: Grillmat/middag til lørdag, lørdagsgodt og brus.

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 8.30, presis, på bensinstasjonen på Skovgård. Her hilser vi på hverandre og så kjører vi avgårde i samlet flokk. 

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Prioritering:

Det er som vanlig en forutsettning at man har deltatt på minst en aktivitet tidligere for å delta på overnattingsturer. De som ikke har vært med oss på overnattingstur tidligere i år vil bli prioritert. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med, store som små, forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Frode, Marit og Laila

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

3. sep - 4. sep 2022

Klokkeslett

8:30 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Laila

Telefonnummer 92222405

E- post trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

YX Jakobslivegen 2

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 5. august
13:00
Slutt: 26. august
13:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding