Trondheimsgruppa inviterer til Rypetoppen 7. - 8. september

Trondheimsgruppa inviterer til høstens eventyr på Rypetoppen Adventurepark fra lørdag 7 september til søndag 8 september

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse, en del informasjon må fylles ut i påmelding.

Lørdag 7 september reiser Trondheimsgruppa til Rypetoppen Adventurepark, for å få litt action i kropp og sjel før høsten kommer for fullt. Vi krysser fingrer og tær for godt vær. Vi overnatter i parkens nye Bjørnehi og har tilgang til klatreparken både lørdag og søndag.

Opplegg:

Vi kommer til parken ca kl 10. Her legger i fra oss bagasje i det store huset og drar deretter ut i parken for å klatre. Vi møtes i storhuset og spiser vår medbrakte lunsj i fellesskap ca kl 13. Deretter er det ut i parken igjen til vi sjekker inn i Bjørnehiene kl 16. Vi lager felles middag ca kl 17.30 og hygger oss sammen utover lørdagskvelden.

Søndag spiser vi  medbrakt frokost kl 8.30 i fellesskap og pakker vi oss ut av hyttene. Så er det igjen ut til klatreparken som vi utforsker ferdig i løpet av søndagen. Vi spiser felles medbrakt lunsj ca kl  12 og avreise er kl 16. Vi har i løpet av disse 2 dagene tilgang til både kanoer og Sup board. Benytt dere av disse tilbudene så ofte dere ønsker. Anbefaler dog en våtdrakt til Sup boards. Parken har redningsvester til kanoene.

Oppmøte/reise:  Vi satser på å fylle opp alle privatbiler, og spleise litt på bensin (foreslår 50 pr pers). Da er oppmøte på Coop extra i Olderdalen kl 8.30 på lørdag morgen. Der pakker vi om og fyller opp bilene. Alle møtes her uansett om man kjører alene eller ei. Det går også tog til Meråker, og dersom du tar toget vil en av lederne komme å hente deg på togstasjonen. Vi håper likevel at vi, som vi har klart på tidligere turer, har mange nok deltagere som kjører bil og kan fylle opp disse. I påmeldingen ønsker jeg beskjed om du kjører bil selv, og evt hvor mange du har plass til,   eller om du trenger å sitte på med noen (evt ta toget). Avreise er søndag ettermiddag etter parken er ferdig utforsket (ca kl 16).

Overnatting:  Vi overnatter i Rypetoppens nye minihytter. Det er kun 4 hytter tilgjengelig hvorav alle har 6 sengeplasser. Så her må en være forberedt på å dele hytte med andre, da vi  må fylle opp alle sengene i hver hytte. Hyttene har kun senger, så en må pakke både laken og sovepose (evt dyne og pute). Hyttene ser veldig koselig ut og de ligger rett ved siden av hverandre. Vær dog oppmerksom på at hyttene er små.

Mat: Alle tar med frokost + lunsj + frukt + mellommåltid til begge dagene. Vi tar med middag til lørdagen samt brus og potetgull. Har du noen allergier vi skal ta hensyn til, så må du få med dette i beskjedfeltet i påmeldingen din.

Div: På lørdagskvelden samles vi og snakker og spiller litt kort. Så har du en kortstokk, ta den gjerne med. På lørdagskvelden er det greit at telefoner og nettbrett blir igjen i hytta

Dette er en ønskelisteaktivitet, som fungerer slik at man skriver seg på ønskeliste så vil lederne fordele plasser så rettferdig som mulig en uke før turen går av stabelen. Vi ønsker å prioritere de som ikke har vært med på sommerturen til Solhaug, og ikke har vært på Rypetoppen før (skriv gjerne noe om dette). Det er et krav at man har vært med oss på minst en aktivitet lokalt, før man kan bli med på overnattingstur.

Foreslått egenandel er kl 100 per person. Er dette alikevel for mye, ta kontakt så ordner vi det. 

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5-6 års alder og oppover. Barn i skolelader vil dog bli prioritert.  

Til glede for store og små er denne aktiviteten (som alle våre aktiviteter) alkoholfri.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ta med: frokost og lunsj til begge dager. Evt kveldsmat om du trenger det. Litt frukt. Kanskje noen kjeks til lørdagskvelden. 

Klær etter vær, både til regn og sol og gode sko. Det blir kaldt i fjellet, så ta også med ullundertøy og varmt nattøy, flere sokker + ullsokker. Klatrehansker om du har dette, gjerne tynt skjerf og buff også.

Sengetøy og sovepose samt hånduk. Har du våtdrakt ta gjerne dette med dersom du ønsker å prøve supboard. Kortstokk om du har. 

Hjelp oss å be til værgudene om godt vær i Meråker denne helga. Så håper vi at vi ser deg og dine der.

Hilsen ledere for helgen

Lill Yvonne og Chrisitan

Informasjon

Dato

7. sep - 8. sep 2019

Klokkeslett

8:30 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn  Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer  92050920

E- post  trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Rypetoppen

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100 pr person

Start: 22. august
20:57
Slutt: 5. september
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding