Trondheimsgruppa inviterer til Rush trampolinepark og Sushi

Vi feirer at det fortsatt er sommerferie - og det gjør vi med å invitere til en hoppende hærlig time på Rush førstkommende torsdag fra kl 15.45

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi møtes på Rush kl 15.45 der vi hilser på hverandre og går inn i samlet flokk. Da vi også skal registrere mange armbånd er det viktig at man møter presis. De som ikke er her til da - vil ikke ha anledning til å bli med inn. Hopping er alltid gøy både for store og små, så jeg håper at foreldre også blir med å hopper. De som ikke skal hoppe gir beskjed om dette i beskjedfeltet når du melder deg på. Ta med drikkeflaske, for du blir tørst. Har du hoppesokker fra Rush, ta gjerne disse med.

Når vi har hoppet ferdig etter en time på Rush, går vi i samlet flokk bort til Sabrura sushibar der vi spiser. Det er så godt med sushi at det er gøy å spise. For de barna som ikke har prøvd det enda, anbefales dette på det sterkeste. Dersom man absolutt ikke spiser sushi, har de også vårruller. 

Da det er kort tid til vi skal dit, er det bare å melde seg på fort. Plasser fordeles i morgen (onsdag) så vær kjapp.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5-6 års alder og oppover, og det passer utmerket for ungdom.

Ta med: Drikkeflasker, hoppesokker om du har og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Foreslått deltakerpris: Kr 100 pr familie som betales til leder ved oppmøte. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Konvolutt kan godt benyttes ved ønske om å anonymisere betalingen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Lill

IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

8. aug 2019

Klokkeslett

15:45 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn  Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer  920 50 920

E- post trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Rush trampolinepark Tiller

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 6. august
16:37
Slutt: 7. august
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding