Trondheimsgruppa inviterer til Rush trampolinepark fredag 24. januar fra kl 10.45

Da det er mange "blåsbortdager" hos oss i Trondheim nå - tenkte vi at Rush vil gjøre alle barna hoppende glade.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Da det er planleggingsdag på fredag og hva kan vel være bedre da enn å starte dagen på Rush.

Vi møtes der kl 10.45, hilser og henter ut armbånd. Vi hopper i 1.5 time og deretter er det en pølse og saft til alle. Vi håper at foreldrene også blir med inn å hopper. Det er GØY. Dersom du ikke vil hoppe, skriv noe om dette i påmeldingen.

Ta med: Drikkeflasker og godt humør!

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5 års alder og oppover

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen som blir skuffet og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Kl 10.45. Leder legger igjen mobilen i garderoben. Dermed må alle være presise.

Foreslått deltakerpris: Kr 50 pr hoppende

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss!

Vennlig hilsen frivillig leder Lill

IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

24. jan 2020

Klokkeslett

10:45 - 13:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer  920 50 920

E- post trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Rush tiller

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 21. januar
10:00
Slutt: 23. januar
23:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding