Trondheimsgruppa inviterer til Rush trampolinepark

Trondheimsgruppa inviterer til å bli hoppende glad førstkommende lørdag fra kl 10.15

Trondheimsgruppa inviterer til Rush trampolinepark på Tiller.

Vi møtes på RUSH kl 10.15 - og vi har 1.5 time inne i hallen. Skriv beskjed i påmeldingen om mor eller far blir med inn å hopper, eller om man står å ser på fra 2. etasjen. 

Etterpå samles vi å spiser litt pølser og drikker saft, før vi avslutter ca kl 12.30   Det er kun pølser som tilbys, og de har ikke noen allergipølser. Dersom man er allergisk for pølsebrød, si i fra i påmeldingen for da kan jeg kjøpe noen lomper om dette er et alternativ. Må da oppgies hvilken type lomper som passer.

Aktiviteten passer familier med barn fra 4 års alder og oppover, og vi håper å se både nye og kjente familier. De som ikke har vært med på Rush tidligere vil bli prioritert denne gangen. Har du vært med tidligere, kan du likevel skrive deg på ønskelisten - men nevn da i påmeldingen at du har vært med før.

Foreslått egenandel er kr 50 pr familie. Beløpet vippses (helst vippses) eller overleveres i en konvolutt. Er dette for mye, ta kontakt så ordner vi det.. ingen problem. Har du derimot god økonomi og er med for det sosiale - er det lov å betale litt mer.

Sjekk ut vår facebookside: https://www.facebook.com/Enest%C3%A5ende-familier-Trondheim-1204486192932347/ og lik den. Der legger vi ut info om våre arrangementer fortløpende, samt evt restplasser og plutselig ledige plasser.

Dette er et ønskelistearrangement, så det vil si at man melder seg på og får beskjed om at man er registrert på ønskelista. Ca 2 dager før arrangementet går av stabelen vil de som får plass få beskjed. Ved frafall vil vi plukke fra lista, så en slik hyggelig beskjed om at du får plass kan komme frem til dagen før arrangementet går av stabelen. Så vet du det.

Ta med godt humør samt noe å drikke - og bli med da vel

Hilsen IOGTs Enestående familier avd Trondheim

v/ Lill og Cathrine

Informasjon

Dato

2. feb 2019

Klokkeslett

10:15 - 12:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn  Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer 920 50 920

E- post trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Rush tiller

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 28. januar
21:00
Slutt: 1. februar
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding