Trondheimsgruppa inviterer til Rush i Høstferien 17.10.21

Siste søndagen i høstferien drar vi til rush. Her hopper vi i 1.5 time, og tar en pizzabit etterpå

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 17 Oktober  møtes vi på Rush kl 13.40. Her hilser vi på hverandre, så drar vi inn for å hoppe å ha det gøy i 1.5 time. Vi avslutter med en pizzabit til alle. Rush har fått ny avtale, så nå kan de tilby glutenfri pizza til de som ønsker det. Dette må dere opplyse om i påmeldingen.

Vi oppfordrer alle foreldre til å bli med å hoppe da det er supergøy. Dersom du ikke ønsker å hoppe, men bare bli med inn for å passe på barnet ditt, si ifra om dette også i påmeldingen.

Ta med deg: 

  • vannflasker
  • Godt humør og klær til å hoppe i.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset, oppfordres derfor alle til å merke seg dette og unngå handling. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Foreslått deltakerpris: Kr 100 pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8019 RUSH

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Christian

IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

17. okt 2021

Klokkeslett

13:40 - 16:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Christian Strømstad

46639432

trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Østre Rosten 20, 7075 Tiller

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 13. oktober
13:25
Slutt: 16. oktober
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding